Postavi kućicu za vrtlara s vodenom stazom i špiljom Garden House Smoby proširivo s brodovima i figurama

Opis proizvoda

Rozširivi kućica za vrtlara i vodena staza s pećinom, brodovima i figuricama donijet će djeci od 2 godine puno radosti i zabave u svakodnevnoj igri. Igračke u setu su u skladu s bojama i dizajnom, postaju prirodni dio vašeg vrta. Europske marke Smoby i AquaPlay donose djeci vrhunske igračke izvrsne kvalitete. Proširiva kućica za vrtlara Smoby s vrtom omogućuje djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost u igri na vrtu. Dječaci i djevojčice mogu se veseliti i originalnoj vodenoj stazi s figuricama i brodovima, kroz igru uče o kretanju i fizičkim svojstvima vode.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby s cvjetnim loncima proširiva s odvodnim cijevima i pticom gnijezdom

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtlarica kućica djeluje realistično, njezina površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovičnim vratima s otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan s otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtnih dodataka, uključujući vrč, grablje, lopaticu, sadilicu, cvjetne lonce, ploču za bilješke, plastične oznake i vodič s savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti poticaj za ptice i vrtnu rešetku, na koju mogu lako pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice nalazi se radni stol, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti na odvodnu cijev s bačvom za prikupljanje kišnice. Mali vrtlari mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filterom koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijenke izvrsno se odupiru i jakom vjetru i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Kućicu je moguće u bilo kojem trenutku proširiti i dodatnim dodacima.

Vodena staza Mountain Lake AquaPlay s pećinom, toboganom, branom i 2 figurice

Vodena staza AquaPlay Mountain Lake je izvrsna vodena igračka za djecu od 3 godine koja će puno naučiti o fizičkim principima vode. Vodena igra je opremljena planinom na kojoj se nalazi brana, u koju se može mehanički napuniti vodom pomoću vodene pumpe. Tako nastaje planinsko jezerce s mostom i drvetom, na kojem mogu odmarati priložene 2 životinje - medvjedić Boa i žabica Nils. Vodni sustav za igru također uključuje planinski tobogan, mostove, čamac i kontejnerski brod.

Vodena igra za djecu se jednostavno sastoji od konektora i gumene brtve, voda unutar igre ne curi van. Izrađena je od izdržljive i ekološke plastike. Djeca tijekom igre s vodenom igrom promatraju kretanje broda u vodi, puštaju ga niz tobogan, vrtlože vodu pomoću vodenog kotača i vodene pumpe te napune vodu u planinsko jezero ili ribnjak. Pomoću vodene pumpe se napuni vodena komora na isti način kao u stvarnom vodenom rezervoaru. Ukupna visina vodene igre s planinskom špiljom je 35 cm, a dimenzije su 126*8*35 cm.

Brodovi s kontejnerima i motorne čamce AquaPlay s nilskim konjem i medvjedom, 7 komada

Set AquaPlay sadrži 2 kontejnerska broda, 2 čamca i autić s figuricama nilskog konja i medvjeda, koji su izvrsni dodatak svakoj vodenoj igri AquaPlay. Životinjice se mogu udobno smjestiti u brodove i spremne su ploviti uzburkanim vodama vodene staze AquaPlay. Brodovi s životinjicama odlično će obogatiti dječju igru s vodenom stazom, ali su pogodni i za igru u dječjoj kadi ili u bazenu. Kompatibilni su s LEGO Duplo kockama.

Motorne čamce s vodenim topom Fireboat AquaPlay s dometom od 2 metra i kapetanom krokodilom Nilsom

Motorne čamce s vodenim topom Fireboat AquaPlay su izvrsni dodatak vodenim stazama AquaPlay, ali djeca se mogu igrati s njima i samostalno. Dječji brodić s vodenim topom ima originalnu značajku koja će ga zavoljeti i dječaci i djevojčice već od 3 godine. Brod ima vodeni top koji ima domet od čak 2 metra. U brod jednostavno napunite vodu i može početi vodena bitka. Dio broda je i figurica kapetana - zelene krokodila Nilsa, s kojim će djeca doživjeti mnogo sretnih trenutaka. Brod AquaPlay ima dimenzije 15*8*5 cm i kompatibilan je sa svim vodenim stazama AquaPlay i također s LEGO Duplo kockama.

Francuski Smoby već godinama donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatki na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. AquaPlay je brend proizveden u Njemačkoj od zdravstveno neškodljive, reciklirajuće plastike. AquaPlay je originalni vodeni sustav za igru koji potječe iz Švedske.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.