Opis proizvoda

Rozširivi kućica za vrtlara sa stolićem, stolicama i kolica s alatom predstavljaju sjajni set igračaka za dječake i djevojčice od 2 godine. Igračke i namještaj od francuskog proizvođača Smoby usklađeni su u boji i dizajnu, ukrasit će svaki vrt. Kućica sa vrtlarom i kolica omogućit će djeci da potpuno iskoriste svoju maštu i kreativnost, mogu se igrati zanimanja vrtlara i doživjeti realistična iskustva. Vrt stol sa 2 stolice KidChair donijet će djeci radost dok sjede sa svojom braćom i sestrama i prijateljima na svježem zraku, dok se ljuljaju na zelenoj ljuljački u obliku psa.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby proširiva sa cvjetnim loncima, odvodnim kanalom i ptičjom kućicom

Kućica za vrtlara Garden House od francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrt kućica djeluje realistično, njena površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovičnim vratima sa otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan sa otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtnih dodataka, među kojima su lopatica, grablje, sadilica, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i priručnik sa savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti prihranjivač za ptice i vrt mrežu, na koju mogu lako pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti i na odvodni kanal sa bačvom za prikupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129 * 132 * 135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijenke izvrsno se odupiru i jakom vjetru i nepovoljnom vremenu. Kućicu je moguće u bilo koje vrijeme proširiti i dodatnim dodacima.

Stol za djecu Kid Table Smoby plavi sa UV filtrom od 18 mjeseci

Stol za djecu Kid Table od francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. Dječji stol je izrađen u plavo-bijeloj boji  i njegov lijep izgled će se održati i nakon godina korištenja zahvaljujući anti UV filtru, koji sprječava blijedenje boja. Na stol se udobno mogu smjestiti 4 djece, koja mogu uživati u osvježenju sa svojom braćom i sestrama i prijateljima u vrtu ili unutra u kući. Stol je izrađen od čvrstih plastika, njegove robustne noge su izrađene posebnom tehnologijom puhanja, koja im daje najveću otpornost i čvrstoću.

Stolić s maksimalnim kapacitetom od 70 kg odlikuje se visokom stabilnošću, prilagođen je za igru na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Zaobljeni rubovi osiguravaju sigurnost za djecu, a površina stolića je glatka i mekana na dodir. Visina stolića je 45 cm, što ga čini lako dostupnim i za malu djecu. Ukupne dimenzije stolića su 76*52*45 cm, lako se može premještati i omogućuje brzu montažu. Djeca će koristiti stolić tijekom cijele godine, tijekom hladnijih mjeseci u zatvorenom prostoru i tijekom toplih sunčanih dana na otvorenom.

Stolica za djecu Kid Chair Green Smoby s UV filtrom kapaciteta 50 kg, visina sjedala 27 cm - 2 komada

Stolica za djecu Kid Chair predstavlja odličan poklon za sve dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Vrhunska stolica u zelenom dizajnu je izrađena od kvalitetne i izdržljive plastike, a površina je zaštićena UV filtrom, tako da boje neće izblijediti ni nakon godina korištenja. Sjedalo stolice je visoko 27 cm, a ukupna visina je 50 cm. Čvrste i robustne noge na stolici su izrađene tehnologijom Blow Moulding, što jamči visoku stabilnost za svakodnevnu igru. Djeca će koristiti stolicu tijekom cijele godine - u zatvorenom i na otvorenom tijekom vrtnih zabava i druženja s prijateljima. Ukupne dimenzije dječje stolice su 33*33*50 cm, a može nositi do 50 kg. U ovom setu dobivate 2 stolice Kid Chair.

Hodalica obostrano zelena Green Dog Smoby zeleni pas s UV filtrom od 18 mjeseci

Dječja obostrana hodalica Green Dog od renomiranog francuskog proizvođača Smoby je pogodna za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Izrađena je u prekrasnoj živopisnoj pastelnoj zelenoj boji, koja će zadržati svoj originalni izgled i nakon godina korištenja zahvaljujući anti UV filtru. Obostrana hodalica je oblikovana u obliku dva psa, između kojih se nalazi nogometna lopta. Hodalica nudi djeci do 3 mjesta za sjedenje - dva mjesta na psima i jedno mjesto u sredini hodalice. Ergonomska sjedala su oblikovana tako da dijete sjedi udobno i ne umori se čak ni nakon dužeg ljuljanja. Dimenzije hodalice su 115*50*51 cm, ukupna duljina je 115 cm, a visina 51 cm. Nosivost dječje hodalice je 50 kg.

Kolica s alatom za vrt Garnished Wheelbarrow Set Écoiffer s kantom od 5 dodataka

Kolica s alatom za vrt francuskog proizvođača Écoiffier predstavljaju prekrasan poklon za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. U originalnim plavim kolima mogu voziti vrtne alate - kanticu, kantu s prirodnim motivom, grablje, lopaticu i kalup za pijesak u obliku bundeve. Pomoću ovih vrtne alatke i dodataka, djeca mogu stvarati različite oblike u pijesku, igrati se igre zvanu "vrtlari" i pomoći svojim roditeljima u vrtu. Šarene boje na dodacima razvijaju maštu i kreativnost kod djece, a također vježbaju finu motoriku. Dimenzije proizvoda su 66*28*28 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci prvoklasne igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuski Écoiffer nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.