Opis proizvoda

Rozširivi kućica za vrtlara s avanturističkom stazom i 2 stolice KidChair čine sjajni set igračaka za dječake i djevojčice od 2 godine. Igračke i namještaj s UV filtrom od francuskog proizvođača Smoby zajedno se bojama i dizajnom slažu, te ukrase svaki vrt. Rozširiva kućica sa vrtne opreme omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost u igri vrtlara. Avanturistička staza će cijeniti sve nemirne djece, kroz igru će vježbati svoje motoričke sposobnosti i održavanje ravnoteže. Nakon svake igre mogu se odmoriti na kvalitetnim stolicama sa naslonom, koje imaju visoku nosivost do 50 kg.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby sa cvjetnim loncima, proširiva kišobranom i mrežom sa gnijezdom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House od francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtne kućice izgledaju realistično, njihova površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljene su polovičnim vratima sa otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan sa otvarajućim prozorima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtne opreme, među kojima su lopatice, grablje, lopatice, sadilice, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i vodič sa savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtne mreže, na koju lako mogu pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti na kišobran sa kišobranom za sakupljanje kišnice. Mali vrtlari mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, te razviti pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijene izvrsno se odupiru i jakom vjetru i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Kućicu je moguće proširiti i dodatnim dodacima u bilo koje vrijeme.

Avanturistička staza Adventure Course Smoby za razvoj motoričkih osjeta djece od 24 mjeseca

Avanturistička staza Adventure Course od francuskog proizvođača Smoby donosi djeci od 2 do 6 godina mnogo prilika za vježbanje motoričkih sposobnosti, refleksa, poboljšanje prostornog osjeta i koordinacije cijelog tijela. Kroz igru će naučiti kako pravilno održavati ravnotežu, a mogu se veseliti različitim razinama težine, koje im nudi staza ukupne duljine 3,5 metara i nosivosti do 50 kg.

Staza se sastoji od čvrstih i otpornih plastičnih dijelova, sastoji se od 4 staze i 4 potporne točke, koje se mogu proizvoljno povezivati i kombinirati, tako da se djeca nikada neće dosađivati. Može se koristiti i u unutrašnjosti i vanjskom prostoru, tijekom cijele godine djeca se mogu igrati i natjecati sa svojom braćom i sestrama te prijateljima. Njezina površina je zaštićena anti-UV filtrom, tako da će zadržati svoje prekrasne boje i nakon godina korištenja te izvrsno odolijevati utjecajima vremena. Dijelovi su protuklizni, imaju jake i otporne zidove. Trening staza je pogodna i za igru više djece, koje će isprobati svoju spretnost u različitim igrama.

Stolica za djecu Kid Chair Green Smoby s UV filtrom nosivosti 50 kg visina sjedala 27 cm - 2 komada

Stolica za djecu Kid Chair predstavlja sjajan poklon za sve dječake i djevojčice od 18 mjeseci. Vrhunska stolica u zelenoj i plavoj boji izrađena je od kvalitetne i otporne plastike, površina je zaštićena UV filtrom, tako da boje neće izblijediti ni nakon godina korištenja. Sjedalo stolice je na visini od 27 cm, a ukupna visina je 50 cm. Čvrste i robustne noge na stolici izrađene su tehnologijom Blow Moulding, što jamči visoku stabilnost tijekom svakodnevnih igara. Djeca će stolicu koristiti tijekom cijele godine - u unutrašnjosti i vanjskom prostoru tijekom vrtnih proslava i druženja s prijateljima. Ukupne dimenzije dječje stolice su 33*33*50 cm, može nositi do 50 kg.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci prvoklasne igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.