Postavi kućicu za vrtlarstvo s dodatnom velikom vodenom igrom Gigaset Garden House Smoby proširivo s 11 brodova

Opis proizvoda

Proširivi kućica za vrtlara i ekstra velika vodena igra Gigaset s 11 brodova pripremit će dječacima i djevojčicama od 2 godine nezaboravne trenutke. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, ukrasit će svaki dvorište i vrt. Europski brendovi Smoby i AquaPlay donose djeci moderne igračke vrhunske kvalitete. Proširiva kućica Smoby s vrtlarima omogućuje djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i spretnost u igri vrtlara. Dječaci i djevojčice također mogu uživati u izuzetno velikoj vodenoj stazi s 11 brodova, na kojoj uče o fizičkim svojstvima vode, usmjeravaju njezin tok i promatraju kretanje broda u struji vode.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby s cvjetnim loncima proširiva odvodnim kanalom i mrežicom s gnijezdom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtlarica djeluje realistično, njezina površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovičnim vratima s otvorom za poštara, 2 klasična prozora (jedan s otvarajućim prozorima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtlarstva, u kojem se nalazi kanta, grablje, lopatica, sadilica, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i vodič s savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtnu mrežicu, na koju se lako mogu pričvrstiti manji cvjetni lonci. U prozoru kućice nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti i na odvodni kanal s bačvom za skupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina joj je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijenke izvrsno se odupiru i jakom vjetru i nepovoljnom vremenu. Kućicu je moguće proširiti i dodatnim dodacima u bilo koje vrijeme.

Vodena staza Gigaset AquaPlay ekstra velika s 11 brodova, 8 figurica, pregradom i dizalicom

Vodena staza Gigaset od AquaPlay je izvrsni izbor za sve znatiželjne djecu od 3 godine. Ekstra velika staza nudi djeci set od 11 brodova, 8 figurica, vodenu pregradu, dizalicu, mlin i mnogo drugih dodataka, s kojima će se zabavljati godinama. Dimenzije ovog vodenog centra su 330*330*25 cm. Djeca će biti oduševljena brojnim vodenim kanalima, zavojima, a u sredini staze ih čeka i kružni kružni tok. Pri sklapanju će se igrati kao inženjeri i konstruktori, a nakon sastavljanja će se zabavljati igrajući se s brodićima i otkrivajući fizička svojstva vode. Vodena igra za djecu se jednostavno sastavlja pomoću konektora, vodonepropusna je i omogućuje igru na otvorenom i zatvorenom.

Djeca se igrajući s vodenom igrom promatraju kretanje brodića u vodi, vrtlože vodu pomoću vodenog kotača, usmjeravaju njen tok i igraju se mornara. Vodni sustav pruža beskrajne mogućnosti za proširenje i preuređenje, a djeca mogu potpuno iskoristiti svoje ideje. Plove s brodićima, pumpaju vodu u vodeni spremnik i koriste veliki transportni kran za skladištenje materijala, dok za manje brodiće koriste i klasični mini kran. Planiraju rutu svakog brodića s figuricama i utvrđuju kako se što brže prevesti s jednog mjesta na drugo. Amfibija brodica se može spustiti na vodenu površinu pomoću pristanišne platforme, a djeca će biti oduševljena i mostom preko vodenog kanala.

Francuski Smoby već godinama donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatkih rubova, mekan na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.