Opis proizvoda

Rozširivi kućica za vrtlarstvo Garden House i kokošinjac za piliće oduševit će sve dječake i djevojčice već od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, te će tako postati prirodni dio vašeg vrta. Francuske igračke Smoby imaju površinu zaštićenu UV filtrom, tako da njihove boje neće brzo izblijedjeti na suncu. Rozširiva kućica sa vrtlarstvom pruža djeci različite mogućnosti za igru, a kokošinjac će biti koristan u igri farmera. Tako će djeca dobiti stvarna iskustva u uzgoju pilića, osjećaj odgovornosti i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi i životinjama.

Kućica za vrtlarstvo Garden House Smoby sa cvjetnim posudama, proširiva s odvodnim kanalom i mrežicom s gnijezdom za ptice

Kućica za vrtlarstvo Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za djecu od 2 godine. Vrtlarstvena kućica izgleda realistično, sa površinom oblikovanom u reljefu od kamena i drva. Opremljena je polovičnim vratima sa otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan sa otvarajućim prozorčićima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svjež zrak čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtlarstvenih dodataka, među kojima su kanta, grablje, lopatica, sadilica, cvjetne posude, ploča za bilješke, plastične oznake i brošura sa savjetima za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtlarstvenu mrežicu, na koju mogu lako pričvrstiti manje cvjetne posude. U prozoru kućice se nalazi pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti i na odvodni kanal sa bačvom za skupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijene odlično se odupiru i jakom vjetru i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Kućicu je moguće u bilo koje vrijeme proširiti i dodatnim dodacima.

Kokošinjac za 5 pilića Cluck Cluck Cottage Beige Smoby sa 4 vrata sa stepenicama i hranilicom i gnijezdom sa lažnim jajetom, visine 128 cm

Kokošinjac za piliće Cluck Cluck Cottage Beige francuskog proizvođača Smoby oduševit će svako dijete već od 3 godine. Kokošinjac je opremljen sa 4 otvarajuća vrata sa zaključavanjem, dijete mu može pristupiti sa prednje i stražnje strane. Kokošinjac je pogodan za 5 pilića, koji imaju na raspolaganju gnijezdo za sjedenje i gnijezdo za polaganje jaja, a u kokošinjac se mogu popeti rampom sa stepenicama. Prostrani kokošinjac osigurava idealne uvjete za život pilića, a dio je i ventilacija, koju djeca mogu podesiti pomoću okretnog ventila. Površina kokošinjca u obliku reljefa od drva i kamena očarat će vaše najmlađe, a obradovat će ih i slike u obliku pilića.

Krov kokošinjca je opremljen praktičnom odvodnom cijevi i spremnikom u kojem se skuplja kišnica, a djeca ga mogu koristiti i kao hranilicu. Pri brizi o životinjama, imat će na raspolaganju i informativnu brošuru, a razveselit će ih i replika jajeta. Mali kokošinjac za kokoši izrađen je od čvrstih plastičnih materijala bez štetnih ftalata i 100% je reciklabilan. Površina kokošinjca je nježna na dodir, zaobljeni rubovi pružaju djeci sigurnost tijekom igre. Održavanje kokošinjca je vrlo jednostavno, plastična površina se lako čisti od nečistoća, stvarajući kokošima zdravo i čisto okruženje. Ukupne dimenzije kokošinjca su 159*126*128 cm, a visina mu je 128 cm.

Francuska Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.