Postavi kućicu za vrtlarstvo s sportskim setom Garden House Smoby rozširiv i fúrik s ručkom i vrtićem za vrtlarstvo

Opis proizvoda

Rozširivi kućica za vrtlara sa sportskim setom, kanticom s lopaticom i vrtlarima predstavljaju originalni set igračaka za dječake i djevojčice od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, postaju tako prirodni dio vašeg vrta. Francuski proizvođači Smoby i Écoiffier donose djeci igračke najviše kvalitete s prekrasnim dizajnom. Rozširiva kućica sa vrtlarima omogućava djeci da iskoriste svoju maštu i kreativnost u igri vrtlara. Djecu će također oduševiti sportski set, s kojim će se igrati sa svojom braćom i sestrama i prijateljima, poboljšavajući svoje motoričke sposobnosti i jačajući imunitet dok se bave sportom na svježem zraku.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby s cvjetnim loncima, proširiva s krovnom cijevi i rešetkom s gnijezdom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja odličan poklon za djecu od 2 godine. Vrtlarica djeluje realistično, njezina površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljena je polovičnim vratima s otvorom za poštarove listove, 2 klasična prozora (jedan s otvarajućim prozorima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtlarstva, uključujući kanticu, grablje, lopaticu, sadilicu, cvjetne lonce, ploču za bilješke, plastične oznake i vodič za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti ptičju hranilicu i vrtlaricu, na koju mogu lako pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti na odvodnu cijev s bačvom za prikupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, stječući ispravan stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129 * 132 * 135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijenke izvrsno se odupiru i jakom vjetru i nepovoljnom vremenu. Kućicu je moguće u bilo koje vrijeme proširiti i drugim dodacima.

Sportski set za vrt Sport Sets Écoiffier 6 vrsta igara

Sportski set za vrt Sport Sets francuskog proizvođača Écoiffier predstavlja odličan set sportskih igara s kojima će se zabaviti dječaci i djevojčice već od 3 godine. Set igara uključuje klasične igre - kuglanje, golf, loptice u čaši, bacanje krugova, hvatanje patki na udici i tanjur za bacanje. Ovaj dječji set sportskih igara može se vrlo dobro koristiti u vrtu i na dvorištu, ali i u interijeru. Vremenski neograničene igračke izrađene su od lagane, izdržljive plastike i zdravstveno neškodljivih boja, tako da će trajati dugi niz godina i zabavljati se s njima može više djece.

Košarica s lopaticom Garden&Seasons Écoiffier i potrebama za vrt od 18 mjeseci

Košarica s lopaticom Garden&Seasons francuskog proizvođača Écoiffier je moderni set igračaka za vrt pogodan za sve djece od 18 mjeseci. Dječaci i djevojčice će uživati u prekrasnoj zelenoj košarici s ručkom, praktičnoj motici, grabljama, lopaticom, 2 cvjetnjaka, 2 vrste povrća i tu je i plava lopatica s kojom će zalijevati biljke. Set za vrt je odlično iznenađenje za male vrtlare i pomoćnike u kući, a djeca će se s njim igrati satima.

Kolica s vrtne alatke Deluxe Garden&Seasons Écoiffier s lopaticom od 18 mjeseci

Kolica s alatkama za vrt francuske marke Écoiffier predstavlja sjajan poklon za dječake i djevojčice od 18 mjeseci. U originalnim plavim kolima mogu voziti vrtne alatke - zelenu lopaticu s slikom ptice, velike grablje i lopatu. Pomoću ovih vrtne alatke, djeca mogu igrati igre zvanja vrtlara i pomoći svojim roditeljima u vrtu. Šarene boje na dodacima potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost, a istovremeno vježbaju finu motoriku. Kolica su izrađena od čvrstih plastičnih materijala i zahvaljujući 2 prednja kotača se lako upravljaju. Dimenzije kolica su 69*30*32 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuska Écoiffer nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.