Postavi kućicu za vrtlarstvo s traktorom i prikolicom Farmer XL Garden House Smoby a kosilica s alatom za vrt

Opis proizvoda

Rozširivi kućica sa traktorom s prikolicom, kosilicom i alatom za vrt predstavljaju izvanredan set igračaka, s kojim će se zabaviti dječaci i djevojčice već od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojama i dizajnom, postajući tako prirodni dio vašeg vrta. Francuske igračke Smoby imaju površinu zaštićenu UV filtrom, tako da njihove boje neće brzo izblijediti na suncu. Rozširiva kućica sa opremom za vrt i kosilicom omogućava djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost u igri vrtnih radnika. Dječake će oduševiti šlijački traktor u elegantnoj crnoj izvedbi s prikolicom, u kojoj mogu prevoziti teret težine do 25 kg.

Kućica za vrtlara Garden House Smoby s cvjetnim loncima, proširiva s olukom i mrežom za ptice

Kućica za vrtlara Garden House francuskog proizvođača Smoby predstavlja odličan poklon za djecu od 2 godine. Vrtne kućice izgledaju realistično, njihova površina je oblikovana u reljefu od kamena i drveta. Opremljene su polovičnim vratima s otvorom za pisma od poštara, 2 klasična prozora (jedan s otvarajućim prozorima), 2 okrugla prozora, tako da je unutra svježi povjetarac čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderni 21-dijelni set vrtnih dodataka, među kojima su vrč, grablje, lopatica, sadilica, cvjetni lonci, ploča za bilješke, plastične oznake i vodič za uzgoj.

Dječaci i djevojčice će cijeniti paučinu za ptice i vrtne mreže, na koju mogu jednostavno pričvrstiti manje cvjetne lonce. U prozoru kućice nalazi se pult, koji će djeca koristiti za sadnju i zalijevanje, a mogu se osloniti i na oluk s bačvom za sakupljanje kišnice. Mali vrtlari tako mogu zalijevati i brinuti se za cvijeće, te stjecati pravi stav prema prirodi. Dimenzije kućice su 129 * 132 * 135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Čvrste i stabilne plastične stijene izvrsno se odupiru jakom vjetru i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Kućicu je moguće u bilo kojem trenutku proširiti dodatnom opremom.

Šlijački traktor s prikolicom Farmer XL Black Tractor+Trailer Smoby s podesivim sjedalom i zvukom

Šlijački traktor s prikolicom Farmer XL francuskog proizvođača Smoby razveselit će svu djecu, posebno dječake od 3 godine. Moderni traktor u elegantnoj crnoj izvedbi izgleda realistično, a djeca se mogu igrati s njim kao farmerima, koristeći i praktičnu prikolicu s 2 kotača koja se jednostavno može priključiti. Udobno sjedalo s naslonom može se podesiti prema potrebama djeteta u 3 različita položaja, tako da lako može doći do pedala. Robusni kotači prikladni su za svaki teren, a dijete upravlja volanom s mekani klakson, na kojem može zatrubiti kao pravi vozač. Otvoriva hauba na prednjoj strani traktora omogućava djeci pristup motoru.

Kriveni lančani pogon omogućava jednostavno upravljanje traktorom, a također je zaštićen od prašine i nečistoća, a lanac se može prilagoditi ako je potrebno. Robustan traktor je izrađen od čvrstih i izdržljivih plastika najviše kvalitete, što mu omogućuje da nosi težinu do 50 kg. U prikolici, dijete može prevoziti teret do maksimalne težine od 25 kg. Završna obrada sa UV filtrom jamči da će traktor zadržati svoj lijep izgled i nakon dugog vremena. Dječji radni stroj je sjajna igračka za male dječake koji će razvijati svoje motoričke vještine.Ukupne dimenzije traktora s prikolicom su 142*44*55 cm.

Kosačica za travu XL Garden&Seasons Écoiffier s zvukom i funkcijama od 18 mjeseci

Dječja kosačica za travu XL Garden&Seasons je odlična vrtna igračka za sve nemirne djece od 18 mjeseci. Kosačica za travu je izrađena od kvalitetnog plastičnog materijala s izdržljivim svojstvima. Uključuje i otvorivi koš za travu koji se može pričvrstiti na kosačicu u bilo koje vrijeme. Stabilnost i jednostavno rukovanje omogućuju 4 crna kotača i ergonomska ručka prilagođena za dječje ruke. Povlačenjem crvene startne niti, kosačica proizvodi mehanički zvuk kao prilikom stvarnog pokretanja. Na spremniku se nalazi crveni poklopac za gorivo, što igru čini još realističnijom za djecu.

Furik s dva kotača Garden&Seasons Écoiffier od 18 mjeseci

Dječji furik Garden&Seasons francuskog proizvođača Écoiffier je prekrasan tirkizno-zeleni plastični furik koji će oduševiti svako dijete već od 18 mjeseci. Plastični materijal korišten u proizvodnji je ugodan na dodir, a zahvaljujući 2 prednja kotača, furik se lako upravlja. Ručke su prilagođene za male dječje ruke, a dijete osjeća sigurnost i stabilnost pri rukovanju i prevoženju tereta. Niska težina furika pomaže u održavanju ravnoteže. Dijete može u njemu prevoziti pijesak, igračke ili bilo što drugo. Dimenzije furika su 59*30*32 cm.

Vozik s alatom za vrt Garden&Seasons Écoiffier s 6 dodataka od 18 mjeseci

Vozik s alatom za vrt Garden&Seasons francuskog proizvođača Écoiffier je kvalitetna dječja igračka, pogodna za sve nemirne djece već od 18 mjeseci. Dječji vrt vozik je izrađen u lijepoj plavo-zelenoj boji od kvalitetnih plastičnih materijala, što će odmah privući svako dijete. Velika ručka na vrhu omogućuje lako rukovanje, vozik je stabilan i lako se prevozi zahvaljujući dva čvrsta kotača. U voziku će mali vrtlari pronaći set od 6 dodataka koji će im olakšati posao u vrtu. Među njima su velike grablje za lišće, klasične grablje, mala lopatica, motika, kolac za sadnju i kanta.

Francuski Smoby već godinama donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Francuski Écoiffer nudi kvalitetne igračke po pristupačnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.