Postavi meteorološku stanicu s igraćim zidom Četiri godišnja doba 4 Seasons Playhouse Smoby so 6 aktivitami sa 6 aktiviteta

Opis proizvoda

Kućica meteorološka stanica i igračka sa 6 aktivnosti očarat će svako kreativno dijete od 2 godine. Igračke u setu od francuskog proizvođača Smoby boje i dizajn se slažu i postaju prirodni dio vašeg vrta. Površina igračaka je zaštićena UV filtrom, zahvaljujući čemu će zadržati prekrasan izgled i nakon dugog vremena. Kućica sa meteorološkim setom omogućava promatranje i procjenu vremenskih uvjeta i promjena vremena, a djeca će doživjeti realistično iskustvo igrajući se meteorologa. Oduševit će ih i sjajna igračka zid Activity Wall, koja će provjeriti njihove sportske sposobnosti i maštu kroz razne kreativne aktivnosti.

Kućica meteorološka stanica Četiri godišnja doba 4 Seasons Playhouse Smoby sa zvonohvatom vjetromjerom i oborinom od 24 mjeseca

Kućica meteorološka stanica Četiri godišnja doba od francuskog proizvođača Smoby oduševit će svako dijete od 2 godine. Vrhunska kućica ima polovična vrata, bočne stijene su opremljene sa 2 prozora s kliznim prozorima, tako da će djeca uživati u ugodnom vjetru čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Kućica u nježnoj kombinaciji plave, bijele, žute i sive boje izgleda moderno, ukrasit će svaki vrt i dvorište. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, tako da će zadržati prekrasne boje čak i nakon dugotrajne uporabe. Kućica je opremljena sa 3 dodatka, koji će djeci omogućiti praćenje vremena i zabilježiti ga na meteorološkoj ploči s pokazivačima na fasadi kućice.

Djeca se mogu veseliti vjetromjeru na krovu, koji prikazuje smjer i brzinu vjetra, zvonohvatu za vjetar, koji zvučnim signalom upozorava dijete na snagu vjetra i praktičnom oborinomjeru, na temelju kojeg dijete može odrediti količinu kiše. Dječaci i djevojčice učeći se igrati meteorologe, uče promatrati prirodne cikluse, stječu realistično iskustvo i pozitivan odnos prema prirodi. Kućica ima čvrste zidove, stabilna je i izvrsno se odupire nepovoljnim vremenskim uvjetima. Dimenzije ove prvoklasne dječje kućice su 103*122*143 cm, a visina joj je 143 cm. Kućicu za vrt možete koristiti i u eksterijeru i interijeru, sklopiva je, omogućuje brzo sklapanje i rasklapanje.

Igračka stijena obostrana sa 6 aktivnosti Activity Wall Smoby igre s vodom loptom podesiva sa 29 dodataka s UV filtrom

Igračka stijena Activity Wall od francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za sve kreativne i sportski nastrojene djece od 2 godine. Obostrana igračka stijena nudi djeci čak 6 igračkih aktivnosti, u kojima će se odlično zabaviti i vježbati svoje sposobnosti i vještine. S robustnom igračkom stijenom visine 89 cm, djeca se mogu igrati i u interijeru i eksterijeru - površina je zaštićena UV filtrom, tako da će zadržati prekrasne boje čak i nakon godina korištenja. Dio igračke stijene je set od 29 dodataka, koje djeca mogu samostalno konfigurirati na igračkoj stijeni. Dimenzije igračke stijene su 49*13*89 cm.

Dječaci i djevojčice mogu uživati u 6 aktivnosti, među kojima su izrada staze za loptice, izrada vodene staze, kotač sa sportskim aktivnostima, igranje pikada, bacanje loptica u čaše i ploča za pisanje kredom. Obostrana igračka stijena je opremljena i prostorom za pohranu u donjem dijelu, robustna baza se odlikuje visokom stabilnošću. Igračka stijena je pogodna i za igru više djece, omogućava lakši pristup s 2 strane. Dječaci i djevojčice će se kroz sportske aktivnosti vježbati cijelo tijelo, a kroz kreativne igre će razvijati strategijsko i logičko razmišljanje, koristeći svoju kreativnost i maštu.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci prvoklasne igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatkih površina, mekan na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije103*122*143 cm
Ukupna visina143 cm
Dimenzije pakiranja99*20*115 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.