Prijenosni tablet za crtanje Modulo Slate Blue Smoby sklopivi s brisnom olovkom, krpom i 4 papira

Opis proizvoda

Prijenosni tablet za crtanje Travel Slate od francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrstan poklon za svu kreativnu djecu od 3 godine. Dječji tablet omogućuje djeci da crtaju slike, vježbaju pisanje abecede ili rješavaju prve matematičke zadatke. Modularni tablet je izrađen od kvalitetnog drva i čvrstih plastika, zahvaljujući čemu se lako prenosi i djeca ga mogu ponijeti i na posjete prijateljima i obitelji. Tablet će se koristiti i u udobnosti doma, kada se može jednostavno rasklopiti s naslonom na stražnjoj strani. Donji dio tableta opremljen je pretincem za pohranu pribora za crtanje.

Mali umjetnici dobivaju s tabletom i set od 4 bijela papira, koji se mogu pričvrstiti na površinu tableta zahvaljujući narančastom klipu na njegovom gornjem dijelu. Prilikom crtanja, djeca imaju na raspolaganju i brisivu crnu flomaster i krpu, s kojom mogu obrisati slike s magnetske površine tableta. Prijenosni kreativni tablet u plavoj izvedbi djeluje bezvremenski, očarat će dječake i djevojčice. Igrati će se s njim dugi niz godina, izvrsno će se zabavljati crtajući, otkrivajući svoj umjetnički talent. Također će isprobati pisanje svojih prvih riječi, računanje primjera, čime razvijaju i logičko razmišljanje, finu motoriku i maštu.

Tablet za djecu može se brzo sklopiti i ne zauzima puno mjesta, njegove dimenzije su 38*31*27 cm. Francuska tvrtka Smoby poznata je po svojim vrhunskim igračkama koje su dizajnirali vodeći francuski dizajneri za različite dobne skupine. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, a istovremeno nježna za dječje ruke, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove i boje koje potiču dječju maštu. Igračke Smoby su najbolje što možete ponuditi svojoj djeci, koja će se s njima zabavljati dugi sati.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije38*31*27 cm
Dimenzije pakiranja40*7*30 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.