Prometni znakovi na igralištu Traffic Signs BIG 3 vrste s 5 simbola visina 69 cm BIG55481

Opis proizvoda

Dječje prometne znakove njemačkog proizvođača BIG naučit će dječake i djevojčice od 3 godine osnovama cestovnog prometa. Set od 3 vrste znakova opremljen je s 5 različitih simbola koji prikazuju: STOP, glavna cesta, parkiralište, pješački prijelaz i završetak glavne ceste. Dječje prometne znakove stoje na robusnoj osnovi, odlikuju se visokom stabilnošću i dugotrajnošću, mogu se koristiti u unutrašnjosti i vani. Visina svakog znaka je 69 cm.

Znakovi predstavljaju odličan izbor za dječja igrališta, djeca se vožnjom na triciklu, odgurnuću ili biciklu uče upravljati prema znakovima, otkrivaju kada imaju prednost u vožnji i poštuju pješake na prijelazu. Zahvaljujući zaobljenim rubovima na znakovima, djeca su zaštićena pri manjim sudarima, pri udarcu u znakove ne ozljeđuju se. Površina znakova je obrađena UV stabilizatorima, zahvaljujući čemu zadržavaju svoje boje i nakon dugog vremena.

Njemačka marka BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logo marke BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - to su upravo karakteristične osobine ove marke. Marka BIG se oslanja na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali su ne samo kvalitetni već i zdravstveno neškodljivi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Ukupna visina69 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.