Radionica u kutiji 2u1 Bricolo Smart Workbench Black&Decker Smoby razloživi radni stol s alatom 30 dodataka

Opis proizvoda

Radionica u kutiji 2u1 Bricolo Smart Workbench od francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrstan poklon za svu djecu, a posebno za dječake od 3 godine. Uključuje mnoštvo radnih dodataka, što jamči sate ispunjene zabavom i majstorstvom za male popravljače i konstruktore. U bogatom setu 30 dodataka nalaze se čekić, odvijač, kliješta, montažni ključ, stega, pila, vijci i razni montažni dijelovi. Prijenosna radionica se brzo može sklopiti u kutiju, a djeca je mogu ponijeti na posjet prijateljima. Svi dodaci mogu se pohraniti na svoje mjesto u kutiji, a mali majstori će naučiti pospremiti radne alate nakon svake igre.

Radionica u narančasto-crnoj izvedbi izrađena je od mekanog, ali čvrstog i kvalitetnog plastike, stoji na 4 stabilne noge. Vrlo je važno usmjeriti malu djecu da igraju uloge odraslih. Na zabavan način se tako približavaju svijetu odraslih, isprobavaju i otkrivaju što život takvog popravljača uključuje. Kroz dječju radionicu razvija se fina motorika i motoričke vještine. Korištenjem alata i sastavljanjem autića potiče se i razvoj logičkog razmišljanja i koncentracije. Otkriju, istražuju, popravljaju, rastavljaju, sastavljaju. Sve te mogućnosti za igru, zabavu i igračko učenje pruža ova sjajna radionica. Dimenzije radionice su 43*35*76 cm.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina donosi djeci vrhunske igračke prvoklasne kvalitete. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno mekan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, privlače svako malo dijete. Igračke zadovoljavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije43*35*76 cm
Dimenzije pakiranja43*11*34 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.