Romobil na dva kotača Dragonball Mondo AL, PVS kotači, ABEC 5

Opis proizvoda

Romobil na dva kotača s animiranim motivom japanske mange Dragonball, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno dječake od 5. godine starosti. Romobil ima izdržljivi građu i lagan aluminijski okvir, proizveden je u prekrasnom narančasto žutoj boji. Kotači su izrađeni od kvalitetnog PVS materijalakoji ne sadrži ftalate. Upravljač romobila ergonomski je oblikovan, ugodan na dodir, ručke su šire što omogućava veću sigurnost pri djetetovoj vožnji. Stražnja kočnica pobrinuti će se za kočenje bez poteškoća. Ručke se mogu podesiti po visini, s obzirom na djetetove potrebe. 

Romobil je primjeren za djecu do 50 kg. Vožnja na romobilu nije samo zabavna, već je i korisna za zdravlje. S njom djeca jačaju mišiće i poboljšavaju finu motoriku, zasigurno će tako zavoljeti kretanje i sport na sviježem zraku. Ležajevi ABEC 5 jedni su od najvažnijih dijelova romobila. Romobil Mondo ima ležajeve pete kategorije ABEC 5, zato kotači na romobilu imaju maksimalno tihi hod, izdržljivi su i izdržati će stotine uzbudljivih vožnji vašeg djeteta. Promjer kotača iznosi 120 mm i po potrebi ih možete jednostavno zamijeniti. 

Prednost romobila je njegova lakoća, zato će ga djeca moći ponijeti i sa sobom na izlete ili praznike. Talijanski proizvođač Mondo proizvodi kvalitetne proizvode od gume, pjene i PVC-a. Mondo je ujedno i službeni proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih crtanih filmova, serija i filmova. Za vrijeme vožnje preporuča se korištenje zaštitnih pomagala - štitnika za koljena, zapešća i laktove te kacige, koje ćete naći u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloDesigned in Italy
Dimenzije65*82*10 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Nosivost50 kg
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.