Set klizaljka i 3-katni penjalica Frame Kraxxl Toboggan Super Megagliss 2u1 Smoby s penjačkim zidovima

Opis proizvoda

Šmykliš Super Megagliss i 3-katni penjački okvir Frame Kraxxl predstavljaju izvrsnu opciju za sve neumorne djece od 2 godine. Igračke u setu su usklađene bojom i dizajnom, stvarajući originalno igralište u vašem vrtu. Moderna konfigurabilna šmiklja francuskog proizvođača Smoby će biti omiljena kod djece za klizanje sve do 8 godina. Penjačka sa zidovima za penjanje i otvorima za bacanje lopte će se pobrinuti za razvoj sportskog i motoričkog talenta kod djece. Vrhunske europske igračke od Smoby i BIG su usmjerene na svestrani razvoj djeteta od najranije dobi.

Šmykliš Super Megagliss Toboggan 2u1 Slide Green Smoby 360 cm klizna površina sa UV filtrom od 24 mjeseca

Šmykliš Super Megagliss Toboggan 2u1 francuskog proizvođača Smoby u zeleno-tirkiznom dizajnu može rasti zajedno sa vašom djecom od 2 do 8 godina. Univerzalna šmiklja se jednostavno može pretvoriti u malu šmiklju sa dužinom klizanja od 1,5 metara, a kada djeca odrastu, dodavanjem druge dijela dobivate veliku šmiklju sa dužinom klizanja do 3,6 metara. Izuzetno čvrsta i otporna konstrukcija šmiklje je stabilna i ima visoku nosivost do 50 kg. Plastični materijal korišten u proizvodnji je ugodan na dodir, a zaobljeni rubovi osiguravaju sigurnost djece tijekom igre.

Sigurnosne stepenice sa potporom na zemlji i čvrsti držači sa strane šmiklje su standardna oprema. Penjanje po stepenicama je sigurno i ugodno čak i sa bosim ili mokrim nogama. Na velikoj šmiklji sa ergonomskom površinom djeca će doživjeti trostruku valovitost dok se klizaju, pružajući im zabavu godinama. Dimenzije šmiklje su 352*112*186 cm. Površina šmiklje je opremljena anti-UV filtrom koji štiti boje od blijedenja, čime šmiklja izgleda kao nova i nakon dugotrajne upotrebe. Šmiklja za djecu se može koristiti u proljeće, ljeto ili jesen i postat će omiljeno mjesto vaše djece.

Penjački okvir sa zidovima za penjanje 3-katni Frame Kraxxl BIG konfigurabilan 248 dijelova sa otvorom za bacanje lopte

Penjački okvir Frame Kraxxl njemačkog proizvođača BIG će obradovati sve dječake i djevojčice od 3 do 7 godina. Vrtne penjačke okvire odlikuje izuzetno čvrsta i robusna konstrukcija koja omogućuje djeci da se penju na 3 različite visine. Na zabavan način vježbaju spretnost i ravnotežu, uče se koristiti cijelo tijelo dok se penju, jačaju mišiće na rukama i nogama. Dio penjačkog okvira su i plavi otvori kroz koje se može penjati i bacati lopta. Za male planinare tu su i penjački zidovi sa izbočinama u različitim oblicima, na kojima mogu isprobati svoju snagu držanja.

Konfigurabilna penjačka se može složiti u više varijanti, sastoji se od 248 dijelova, a 2-kliješta sistem omogućava roditeljima da sastave penjačku bez upotrebe alata. Dio penjačke su i zemljani U-kuke, kojima se konstrukcija pričvršćuje u zemlju. Penjačka u sivo-narančasto-plavoj izvedbi ukrasit će svaki dvorište i vrt, a njene ukupne dimenzije su 144*140*140 cm. Maksimalna nosivost sportske penjačke je 70 kg. Površina penjačke je zaštićena UV filtrom, što joj omogućava da zadrži svoj lijepi izgled i nakon dugog vremena.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dodir, baršunast. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje osvajaju nagrade na međunarodnoj razini.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije352*112*186 cm
Ukupna visina186 cm
Dimenzije pakiranja190*60*45 cm
Ukupna dužina352 cm
Dužina klizne plohe1,7 m - 3,6 m
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina21/26 kg
Nosivost50 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.