Set klizaljka i 3-katni tobogan Tower Kraxxl Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby 360 cm klizna površina s UV filtrom

Opis proizvoda

Šmikljačka Super Megagliss i 3-katni penjač Tower Kraxxl predstavljaju izvrsni set igračaka za djecu od 2 godine. Igračke u setu se slažu po boji i dizajnu, stvarajući na dvorištu sjajni zabavni centar. Prvoklasna konfigurabilna šmikljačka francuskog proizvođača Smoby omogućava djeci sigurno klizanje godinama, lako se može prilagoditi za manju i veću djecu. Dječaci i djevojčice će se odlično zabaviti i s konfigurabilnim penjačem njemačkog proizvođača BIG, zahvaljujući kojem mogu penjati i trenirati na 3 visinske razine. Prvoklasne europske igračke su zaštićene UV filtrom i zadržat će svoj lijepi izgled godinama.

Šmikljačka Super Megagliss Toboggan 2u1 Slide Green Smoby 360 cm klizna površina s UV filtrom od 24 mjeseca

Šmikljačka Super Megagliss Toboggan 2u1 francuskog proizvođača Smoby u zeleno-tirkiznom izdanju može rasti zajedno s vašom djecom od 2 do 8 godina. Univerzalna šmikljačka se jednostavno može pretvoriti u malu šmikljačku s dužinom klizanja od 1,5 metara, a kada djeca odrastu, spajanjem druge dijela dobivate veliku šmikljačku s dužinom klizanja do 3,6 metara. Izuzetno čvrsta i otporna konstrukcija šmikljačke je stabilna i ponosi se visokom nosivošću do 50 kg. Plastični materijal koji se koristi u proizvodnji je ugodan na dodir, a zaobljeni rubovi osiguravaju sigurnost djece tijekom igre.

Samo po sebi su protuklizne stepenice s potporom na zemlji i čvrstim ručkama na bočnim stranama šmikljačke. Penjanje po stepenicama je tako sigurno i ugodno čak i bosim, mokrim nogama. Na velikoj šmikljački s ergonomskom površinom djeca će doživjeti trostruku valovitost tijekom klizanja, pružit će im zabavu godinama. Njegove dimenzije su 352 * 112 * 186 cm. Površina šmikljačke je opremljena anti UV filtrom, koji štiti boje od blijedenja, zbog čega šmikljačka izgleda kao nova čak i nakon dugotrajne upotrebe. Šmikljačka za djecu se može koristiti u proljeće, ljeto ili jesen i postat će omiljeno mjesto za vašu djecu.

Penjačka 3-katna Tower Kraxxl BIG konfigurabilna 184 dijela nosivost 70 kg

Penjačka Tower Kraxxl njemačkog proizvođača BIG predstavlja sjajni poklon za svu djecu od 3 do 7 godina. Vrtuljak Tower odlikuje se izuzetno čvrstom i robusnom konstrukcijom koja omogućava dječacima i djevojčicama da se penju i penju na 3 visinske razine. Na zabavan način vježbaju spretnost i ravnotežu, uče se koristiti cijelo tijelo tijekom penjanja, jačaju mišiće na rukama i nogama. Penjačka se sastoji od čvrstih plastičnih šipki koje djeci pružaju siguran hvat tijekom penjanja.

Prelazak se sastoji od 184 dijelova i 2-klipnog sustava koji roditeljima omogućuje da brzo sastave prelazak bez ikakvih alata. Konfigurabilni prelazak se može složiti u 6 različitih varijanti, što osigurava da će djeca otkrivati nove mogućnosti penjanja i vježbanja. Dio prelazka su i zemljani U-kuke, kojima se konstrukcija pričvršćuje u zemlju i dobiva veću stabilnost. Dimenzije prelazka su 140*140*140 cm, a maksimalna nosivost mu je 70 kg. Površina prelazka je zaštićena UV filtrom, što mu omogućava da zadrži lijep izgled i nakon dugog vremena.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije352*112*186 cm
Ukupna visina186 cm
Dimenzije pakiranja190*60*45 cm
Ukupna dužina352 cm
Dužina klizne plohe1,7 m - 3,6 m
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina21/26 kg
Nosivost50 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.