Set klizaljka i 4-katni penjalica Giant Kraxxl Toboggan Super Megagliss 2u1 Smoby s otvorom na bacanje lopte

Opis proizvoda

Šmiklja Super Megagliss i 4-katni penjački Giant Kraxxl predstavljaju originalni set igračaka za sve djecu već od 2 godine. Igračke u setu su u skladu bojama i dizajnom, postaju prirodni dio vašeg vrta i dvorišta. Podesiva šmiklja francuskog proizvođača Smoby omogućava djeci sigurno klizanje godinama. Za sjajna sportska iskustva pobrinut će se konfigurabilna penjačka BIG s otvorom za bacanje lopte, koju možete prilagoditi potrebama djeteta. Moderne europske igračke su zaštićene UV filtrom i zadržat će svoj prekrasan izgled godinama.

Šmiklja Super Megagliss Toboggan 2u1 Slide Green Smoby 360 cm klizna površina s UV filtrom od 24 mjeseca

Šmiklja Super Megagliss Toboggan 2u1 francuskog proizvođača Smoby u zeleno-tirkiznom izdanju može rasti zajedno s vašom djecom od 2 do 8 godina. Univerzalna šmiklja se jednostavnim načinom može pretvoriti u malu šmiklju s dužinom klizanja od 1,5 metara, a kada djeca odrastu, povezivanjem druge dijela dobivate veliku šmiklju s dužinom klizanja do 3,6 metara. Izuzetno čvrsta i otporna konstrukcija šmiklje je stabilna i ima visoku nosivost od 50 kg. Plastični materijal korišten pri proizvodnji je ugodan na dodir, a zaobljeni rubovi osiguravaju sigurnost djece tijekom igre.

Sigurnosne protuklizne stepenice s potporom na zemlji i čvrsti držači na bočnim stranama šmiklje su standard. Penjanje po stepenicama je tako sigurno i ugodno čak i boso ili s mokrom nogom. Na velikoj šmiklji s ergonomskom površinom djeca će doživjeti trostruku valovitost, pružit će im zabavu godinama. Dimenzije su joj 352*112*186 cm. Površina šmiklje je opremljena anti UV filtrom koji štiti boje od blijedenja, zahvaljujući čemu šmiklja izgleda kao nova čak i nakon dugog korištenja. Šmiklja za djecu je upotrebljiva u proljeće, ljeto ili jesen i postat će omiljeno mjesto vaše djece.

Penjačka s otvorom za bacanje lopte 4-katna Giant Kraxxl BIG konfigurabilna 299 dijelova

Penjačka Giant Kraxxl njemačkog proizvođača BIG predstavlja sjajan izbor za sve sportski nastrojenu djecu od 3 do 7 godina. Vrtne penjačke Giant se odlikuju izuzetno čvrstom i robusnom konstrukcijom koja omogućuje dječacima i djevojčicama da se penju na 4 različite visine. Na zabavan način vježbaju spretnost i ravnotežu, uče se koristiti cijelo tijelo dok se penju, jačaju mišiće na rukama i nogama. Penjačka se sastoji od čvrstih plastičnih šipki koje djeci pružaju siguran hvat pri penjanju, a nosivost joj je čak 70 kg.

Dio penjačke kule je i otvor za bacanje lopte, zahvaljujući kojem će vježbati svoju preciznost i koordinaciju ruke i oka. Penjačka se sastoji od 299 dijelova, a 2-kliješta sustav omogućuje roditeljima da je sastave bez ikakvih alata. Konfigurabilna penjačka se može složiti u 7 različitih varijanti, što jamči da će djeca otkrivati nove mogućnosti penjanja i treninga na različitim tipovima konstrukcije. Dimenzije penjačke su 185*185*230 cm. Površina penjačke je zaštićena UV filtrom, što joj omogućava da zadrži svoje prekrasne boje i nakon dugog vremena.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i glatkih dječjih ruku, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled. Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje osvajaju nagrade na međunarodnoj razini.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije352*112*186 cm
Ukupna visina186 cm
Dimenzije pakiranja190*60*45 cm
Ukupna dužina352 cm
Dužina klizne plohe1,7 m - 3,6 m
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina21/26 kg
Nosivost50 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.