Set klizaljka i igrački zid Tobogan Super Megagliss 2u1 Smoby tako 6 aktivnosti igre s vodom i loptom

Opis proizvoda

Šmikljač Super Megagliss 2u1 i igraća stijena Activity predstavljaju sjajnu opciju za sve nemirne djece od 2 godine, koje vole provoditi vrijeme na svježem zraku. Igračke u setu od francuskog proizvođača Smoby su u skladu s bojama i dizajnom, te će ukrasiti svaki dvorište i vrt. Djeca će biti oduševljena konfigurabilnom šmikljačom s maksimalnom dužinom klizanja od 360 cm, koju mogu koristiti za klizanje sve do 8 godina. Igraća stijena Activity Wall pripremit će djeci različite pokretne i sportske aktivnosti, s kojima će vježbati ne samo svoje sportske talente, već i vještine u različitim kreativnim zadacima. Zahvaljujući površinskoj obradi s UV filtrom, igračke će zadržati svoj lijepi izgled čak i nakon dugotrajne upotrebe.

Šmikljač Super Megagliss Toboggan 2u1 Slide Green Smoby 360 cm klizna površina s UV filtrom od 24 mjeseca

Šmikljač Super Megagliss Toboggan 2u1 od francuskog proizvođača Smoby u zeleno-tirkiznom dizajnu može rasti zajedno s vašom djecom od 2 do 8 godina. Univerzalna šmikljač se jednostavno može pretvoriti u malu šmikljač s dužinom klizanja od 1,5 metara, a kada djeca odrastu, povezivanjem druge dijela dobivate veliku šmikljač s dužinom klizanja do 3,6 metara. Izuzetno čvrsta i otporna konstrukcija šmikljača je stabilna i ima visoku nosivost do 50 kg. Plastični materijal koji se koristi u proizvodnji je ugodan na dodir, a zaobljeni rubovi osiguravaju sigurnost djece tijekom igre.

Uključeni su protuklizni stepenici s potporom na tlu i čvrsti držači na bočnim stranama šmikljača. Penjanje po stepenicama je tako sigurno i ugodno čak i bosim, mokrim nogama. Na velikoj šmikljači s ergonomskom površinom, djeca će doživjeti čak trostruku valovitost, pružajući im zabavu godinama. Dimenzije su joj 352*112*186 cm. Površina šmikljače je opremljena anti UV filtrom, koji štiti boje od blijedenja, tako da šmikljač izgleda kao nov i nakon dugotrajne upotrebe. Šmikljač za djecu se može koristiti u proljeće, ljeto ili jesen i postat će omiljeno mjesto vaše djece.

Igraća stijena obostrano s 6 aktivnosti Activity Wall Smoby igre s vodom loptom podesiva s 29 dodataka s UV filtrom

Igraća stijena Activity Wall od francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za sve kreativne i sportski nastrojene djece od 2 godine. Obostrana igraća stijena nudi djeci čak 6 različitih igara, u kojima će se odlično zabaviti i vježbati svoje sposobnosti i vještine. S čvrstom igraćom stijenom visine 89 cm, djeca se mogu igrati unutar i izvan kuće - površina je zaštićena UV filtrom, tako da zadržava svoje lijepe boje i nakon godina korištenja. Uključen je set od 29 dodataka, koje djeca mogu sami konfigurirati na igraćoj stijeni. Dimenzije igraće stijene su 49*13*89 cm.

Dječaci i djevojčice mogu uživati u 6 aktivnosti, među kojima su stvaranje staze za loptice, stvaranje vodene staze, kotač sa sportskim aktivnostima, igranje šaha, bacanje loptica u čaše i ploča za pisanje kredom. Obostrana igračka stijena je opremljena i prostorom za pohranu u donjem dijelu, robustna baza se odlikuje visokom stabilnošću. Igračka stijena je pogodna i za igru više djece, omogućava lakši pristup s 2 strane. Dječaci i djevojčice će kroz sportske aktivnosti vježbati cijelo tijelo, a kroz kreativne igre će razvijati strategijsko i logičko razmišljanje, koristeći svoju kreativnost i maštu.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom zabavnih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije352*112*186 cm
Ukupna visina186 cm
Dimenzije pakiranja190*60*45 cm
Ukupna dužina352 cm
Dužina klizne plohe1,7 m - 3,6 m
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina21/26 kg
Nosivost50 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.