Set klizaljka i kokošinjac za 5 pilića Toboggan Super Megagliss 2u1 Smoby s kŕmidlom i gnijezdom

Opis proizvoda

Šmiklja Super Megagliss 2u1 i kokošinjac s hranilicom i gnijezdom pružit će djeci od 2 godine sjajna iskustva u svakodnevnoj igri na svježem zraku. Igračke u setu od francuskog proizvođača Smoby u boji i dizajnu se uklapaju i postat će prirodni dio vašeg vrta i dvorišta. Djeca će biti oduševljena konfigurabilnom šmikljavkom s maksimalnom dužinom klizanja od 360 cm, koju će moći koristiti za klizanje do dobi od 8 godina. Pri igri na poziv uzgajivača i farmera, mogu se osloniti na moderni kokošinjac koji će im pomoći da steknu prva iskustva u uzgoju kokoši. Kroz igru, djeca razvijaju osjećaj odgovornosti, logičko razmišljanje, maštu i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi i životinjama.

Šmiklja Super Megagliss Toboggan 2u1 Slide Green Smoby 360 cm klizna površina s UV filtrom od 24 mjeseca

Šmiklja Super Megagliss Toboggan 2u1 od francuskog proizvođača Smoby u zeleno-tirkiznom dizajnu može rasti zajedno s vašom djecom od 2 do 8 godina. Univerzalna šmiklja može se jednostavno pretvoriti u malu šmiklju s dužinom klizanja od 1,5 metara, a kada djeca odrastu, spajanjem druge dijela dobivate veliku šmiklju s dužinom klizanja do 3,6 metara. Izuzetno čvrsta i izdržljiva konstrukcija šmiklje je stabilna i ima visoku nosivost od 50 kg. Plastični materijal koji se koristi u proizvodnji je ugodan na dodir, a zaobljeni rubovi osiguravaju sigurnost djece tijekom igre.

Naravno, tu su i protuklizne stepenice s potporom na tlu i čvrstim ručkama na bočnim stranama šmiklje. Penjanje po stepenicama je tako sigurno i ugodno čak i bosom ili mokrom nogom. Na velikoj šmiklji s ergonomskom površinom, djeca će doživjeti trostruku valovitu vožnju i pružiti im zabavu godinama. Dimenzije su joj 352*112*186 cm. Površina šmiklje je opremljena anti-UV filtrom koji štiti boje od izbljeđivanja, što znači da će šmiklja izgledati kao nova čak i nakon dugotrajne upotrebe. Šmiklja za djecu može se koristiti u proljeće, ljeto ili jesen i postat će omiljeno mjesto vaše djece.

Kokošinjac za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Beige Smoby 4 vrata sa stepenicama, hranilica i gnijezdo s lažnim jajetom, visina 128 cm

Kokošinjac za kokoši Cluck Cluck Cottage Beige od francuskog proizvođača Smoby oduševit će svako dijete već od 3 godine. Kućica za kokoši je opremljena 4 otvarajuća vrata s bravom, dijete mu može pristupiti s prednje i stražnje strane. Kokošinjac je pogodan za 5 kokoši, koje imaju na raspolaganju gnijezdo za sjedenje i gnijezdo za polaganje jaja, a u kokošinjac se mogu ući preko rampe sa stepenicama. Prostrani kokošinjac osigurava idealne uvjete za život kokoši, a dio je i ventilacija koju djeca mogu podesiti pomoću okretnog ventila. Površina kokošinjca u obliku reljefa od drveta i kamena očarat će vaše najmlađe, a oduševit će ih i slike u obliku kokoši.

Krov kokošinjca je opremljen praktičnom odvodom za kišnicu i spremnikom za sakupljanje kišnice, koji djeca mogu koristiti i kao hranilicu. Pri brizi za životinje, imat će na raspolaganju i informativnu brošuru, a veselit će ih i replika jajeta. Mali kokošinjac za kokoši je izrađen od čvrstih plastičnih materijala bez štetnih ftalata i je 100% reciklabilan. Površina kokošinjca je glatka na dodir, zaobljeni rubovi pružaju djeci sigurnost tijekom igre. Održavanje kokošinjca je vrlo jednostavno, plastična površina se lako čisti od nečistoća, čime se stvara zdravo i čisto okruženje za kokoši. Ukupne dimenzije kokošinjca su 159*126*128 cm, a njegova visina je 128 cm.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije352*112*186 cm
Ukupna visina186 cm
Dimenzije pakiranja190*60*45 cm
Ukupna dužina352 cm
Dužina klizne plohe1,7 m - 3,6 m
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina21/26 kg
Nosivost50 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.