Set kuhinja električna i drvena klupa za pisanje i crtanje Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima i setom magnetskih slova i brojeva

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja s mjehurićima i drvena klupa s slovima i brojevima predstavlja sjajan set igračaka za svu djecu od 3 godine. Igračke u setu zajedno dizajnerski se slažu, izdržat će vašim najmanjima dugi niz godina. S kuhinjom s magičnim efektom mjehurića, djeca se igraju kuhara i uče koristiti kuhinjske aparate, posuđe i pribor za jelo. Zahvaljujući praktičnoj školskoj klupi, isprobavaju i igru učitelja i učenika, upoznaju abecedu, brojeve i isprobavaju prve matematičke primjere ili uče crtati. Djeca tijekom igre stječu realistične doživljaje, razvijaju finu motoriku, logičko razmišljanje i približavaju se svijetu odraslih.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s magičnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby sa svojim 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljku, bibericu, bocu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike sirovina i namirnica. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će pravi doživljaj za djecu, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i magičnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinjska je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne površine je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna površina u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječja kuhinja Tefal dolazi s 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Drvena klupa podesiva za pisanje i crtanje Modulo Space Desk Smoby obostrana sklopiva s 80 dodataka magnet/kreda

Drvena klupa za pisanje i crtanje Modulo Space Desk proizvedena je od masivnog bukovog drva u kombinaciji s čvrstim i izdržljivim plastikama, zahvaljujući čemu će izdržati vašoj djeci dugi niz godina. Školska klupa može se sklopiti u kratkom vremenu bez alata i nakon sklapanja ne zauzima puno prostora. Dječaci i djevojčice od 3 godine cijenit će set od 80 dodataka, među kojima se nalaze brisiva crna olovka, magnetska slova, brojevi i matematički znakovi, krpa za brisanje ploče i 6 bojica. Obostrana ploča omogućuje djeci da crtaju s obje strane, s jedne strane na magnetsku bijelu ploču, a s druge strane na klasičnu crnu ploču s kredom.

Olovka se može podići okomito, tako da na njoj mogu crtati odjednom dvoje djece s obje strane. Jedno dijete može sjediti na klupi, crtati sliku i igrati se na slikara, dok se drugo igra na zanimanje učitelja, stoji pored ploče i daje svojim prijateljima primjere iz matematike ili ih ispituje iz abecede. Ispod olovke se nalazi veliki prostor za pohranu, koji se može napuniti raznim kredama, markerima i magnetima. Površina za pisanje je dvostrana, pa se može mijenjati prema potrebama djeteta. Ploča se može postaviti na stalak ili vodoravno, čime dijete dobiva nove mogućnosti crtanja, dok svoje pribore za pisanje odlaže u bočnu pregradu. Dimenzije klupe su 64*60*102 cm.

Francuski Smoby je prvoklasni proizvođač igračaka koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby potiču kreativnost i individualnost kod djece, privlače svako, pa i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.