Set kuhinja elektronička i kade za lutku s tekućom vodom Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima svjetlosti i stolica za blagovanje s ljuljačkom

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i kadica za lutku s tekućom vodom i stolica s ljuljačkom predstavlja izvrstan set igračaka za djecu od 3 godine. Igračke u setu dizajnerski i koloristički se slažu, izdržat će vašim najmanjima dugi niz godina. Djevojčice i dječaci isprobavaju igre kuhara, uče kuhati s čarobnim mjehurićastim loncem i doživljavaju realistične trenutke s dodacima za njegu lutke. Na zabavan način približavaju se svijetu odraslih, razvijaju finu motoriku, maštu i logičko razmišljanje. Set igračaka je prikladan i za igru više djece, poboljšavaju svoje komunikacijske vještine i lakše stvaraju socijalne veze.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s čarobnim mjehurićastim roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby sa svojih 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zbog čega će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljku, bibericu, bocu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike sirovina i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će za djecu pravo iskustvo, a mogu se radovati i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i čarobnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne površine je 50 cm, tako da svaki roditelj može odrediti je li radna površina u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječjoj kuhinji Tefal također su potrebne 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Kadica s tekućom vodom u tušu Balneo Bath Natur D'Amour Baby Nurse Smoby

Kadica s tekućom vodom u tušu Balneo je vrhunska igračka, s kojom će se zabaviti svako dijete, a posebno djevojčice od 3 godine. Moderna kadica Baby Nurse u ružičasto-pastelnom izgledu očarat će djecu na prvi pogled i poslužiti im pri brizi o njihovoj omiljenoj lutki maksimalne veličine 42 cm. Kadica za lutku opremljena je elektroničkim modulom, zahvaljujući kojem se nakon punjenja kadice iz tuš glave pušta voda kao pri pravom tuširanju. Zahvaljujući funkciji vodene mlaznice, mogu svojoj lutki pripremiti pravi mjehurićasti kupku u jacuzziju. Šarena LED rasvjeta također osvjetljava vodenu površinu pri svakom kupanju.

Vanička je opremljena praktičnim držačem za tuš glavu i prostorom za odlaganje bočice s mehaničkim dozatorom. Prilikom kupanja važna je temperatura vode koju dječaci i djevojčice mogu jednostavno izmjeriti termosenzitivnim toplomjerom u obliku kita, koji reagira na temperaturu vode - boja toplomjera mijenja se ovisno o temperaturi vode. Nakon svake kupke važno je osušiti lutku, za što djeca koriste ružičasto-bijeli ručnik s kapuljačom. Lutka nije uključena u pakiranje. Ukupne dimenzije vaničke su 40*30*23 cm, elektronički modul radi na 3 AAA/LR03 baterije koje nisu uključene u pakiranje.

Jedalenska stolica Highchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s 2 dodatka za lutku od 42 cm od 18 mj

Jedalenska stolica Highchair Natur iz omiljene kolekcije Baby Nurse predstavlja sjajan dodatak za lutke, koji će posebno obradovati djevojčice od 18 mjeseci. Stolica je pogodna za lutku maksimalne veličine 42 cm. Prekrasna izrada u blagim pastelnim bojama bijele i ružičaste u kombinaciji s francuskim dizajnom oduševit će djecu na prvi pogled. Visoka naslonjača stolice osigurava da lutka sjedi stabilno, a na stolčiću za jelo mala mama će je udobno nahraniti. Na prednjem dijelu stolice nalazi se igra s provlačenjem šarenih prstenova, a u donjem dijelu se nalazi praktičan prostor za odlaganje. Dimenzije jedalenske stolice su 34*46*65 cm, lutka nije uključena u pakiranje.

Kolijevka s vrteškom Baby Cot Natur Baby Nurse Smoby za lutke

Kolijevka s vrteškom Baby´s Cot iz omiljene kolekcije Baby Nurse je prekrasna kolijevka i istovremeno krevetić za lutku maksimalne veličine 42 cm. Nježna izrada kolijevke u sivoj i bijeloj boji u kombinaciji s francuskim dizajnom očarat će male mame na prvi pogled. Dio je i ružičasti vrtešak, smješten iznad glavice lutke, koji pomaže u uspavljivanju. Djevojčice u ovoj prekrasnoj kolijevci mogu ljuljati lutku, uspavljivati je i doživjeti mnogo radosnih trenutaka s njom. Krevetić ima zaobljene oblike koji se ljuljaju pri laganom dodiru, tako da dijete uspavljuje svoju lutku (nije uključena u pakiranje). Ukupna visina krevetića je 47 cm.

Francuski Smoby je vodeći proizvođač igračaka koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby razvijaju u djeci kreativnost i individualnost, privlače svako i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamstvo su francuske kvalitete i originalnog izgleda.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.