Set kuhinja elektronička i konfigurabilna penjalica Tower Kraxxl Tefal Smoby s magičnim mjehurićima 3-slojna s nosivošću 70 kg

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja s mjehurićima i konfigurabilna penjalica s 3 kata zajedno čine originalni set igračaka za svu djecu od 3 godine. Igračke francuskog proizvođača Smoby i njemačkog BIG-a izdržat će vašim najmanjima dugi niz godina, odlikuju se vrhunskom kvalitetom. S kuhinjom s magičnim učinkom mjehurića, djeca će se igrati kuhara, a tijekom vježbanja iskoristit će vrhunsku konfigurabilnu penjalicu koja se može postaviti u vrtu ili dvorištu. Vrhunske europske igračke pomažu djeci otkrivati sportski talent i potpuno iskoristiti svoju maštu i kreativnost. 

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s magičnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby s 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljanice, biberice, bočicu kečapa i majoneze, bočicu za vodu, čaše s tanjurima, replike namirnica i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će pravi doživljaj za djecu, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici za pečenje, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i magičnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinju je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnog djeteta. Dječja kuhinja Tefal uključuje i 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Penjalica 3-katna Tower Kraxxl BIG konfigurabilna 184 dijela nosivost 70 kg

Penjalica Tower Kraxxl od njemačkog proizvođača BIG predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3 do 7 godina. Vrtna penjalica Tower odlikuje se izuzetno čvrstom i robusnom konstrukcijom, koja omogućava dječacima i djevojčicama penjanje i uspinjanje na 3 visinske razine. Na zabavan način treniraju spretnost i ravnotežu, uče koristiti cijelo tijelo prilikom penjanja, jačaju mišiće ruku i nogu. Penjalica se sastoji od čvrstih plastičnih cijevi koje nude djeci sigurno držanje prilikom penjanja.

Penjalica se sastoji od 184 dijelova, a 2-klipsni sustav omogućuje roditeljima da brzo sastave penjalicu bez ikakvih alata. Konfigurabilna penjalica može se sastaviti u 6 različitih varijanti, čime se osigurava da djeca otkrivaju nove mogućnosti penjanja i treninga. Dio penjalice su i uzemljivački U-špagi, kojima se konstrukcija fiksira u zemlju i dobiva bolju stabilnost. Dimenzije penjalice su 140*140*140 cm, a njezina maksimalna nosivost je 70 kg. Površina penjalice zaštićena je UV filtrom, zahvaljujući čemu zadržava lijep izgled i nakon dugog vremena.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci najkvalitetnije igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled. Njemačka marka BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje osvajaju nagrade na međunarodnoj razini.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.