Set kuhinja elektronička i kozmetički stol Gabby Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima i razigrana kuharica za izradu sladoleda

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal, kozmetički stolić i zabavna kuharica za izradu sladoleda predstavljaju savršen set igračaka za svu kreativnu djecu od 3 godine. Igračke u setu zajedno dizajnerski i bojom se slažu, izdržat će vašim najmanjima dugi niz godina. Djeca će se igrati šefova kuhinje dok kuhaju u kuhinji s magijom mjehurića, isprobati će zanimanje slastičara prilikom izrade vlastitog sladoleda, a djevojčice će cijeniti kozmetički stolić s bogatim setom dodataka. Na zabavan način se tako približavaju svijetu odraslih, stječu realistične doživljaje, razvijaju maštu i logičko razmišljanje.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s magičnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby s svojih 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljanice, biberice, bočicu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike sirovina i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će pravi doživljaj za djecu, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i magičnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinju je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne plohe je 50 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj moći odrediti je li radna ploha u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dio dječje kuhinje Tefal su i 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby je jedinstvena dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Kozmetički stolić s okretanim ogledalom i stolicom Gabby Dressing Table 2v1 Smoby s prostorom za pohranu za 12 dodataka

Kozmetički stolić Gabby Dressing Table od francuskog proizvođača Smoby obradovat će svu djecu, a posebno djevojčice već od 3 godine. Originalni stolić u ružičasto-plavoj kombinaciji boja sa ogledalom i stolicom ukrašen je animiranim motivom poznate animirane serije Gabby. Prekrasan motiv s slikama mačića očarat će djevojčice na prvi pogled. Dio kozmetičkog stolića je i set od 12 kozmetičkih dodataka, među kojima su narukvica, češalj, maskara, ogrlica, lakovi, ruž i prstenje. Potpuno će se igrati na zanimanje kozmetičarki i naučiti kako pravilno rukovati kozmetikom.

Svi plastični dijelovi na kozmetičkom stoliću izrađeni su s zaobljenim rubovima s obzirom na sigurnost djeteta. Okretno zrcalo s ružičastim mačjim ušima djevojčice će prilagoditi prema svojim potrebama, a također će se veseliti prostoru za pohranu u obliku 3 ladice ispod zrcala. Djevojčice će moći do mile volje promatrati svoj odraz, brinuti se o svojoj kosi i s prijateljicama igrati igru na zanimanje kozmetičarki, čime se približavaju svijetu odraslih i razvijaju svoje komunikacijske vještine. Također poboljšavaju finu motoriku i stječu osjećaj za estetiku. Kozmetička stolica ima nosivost do 50 kg. Dimenzije stolića su 49*36*94 cm.

Igračka kuharica za izradu sladoleda s vaflima Gabby Ice Cream Factory Smoby s kornetima i čašom za sladoled

Igračka kuharica za izradu sladoleda Gabby Ice Cream Factory predstavlja odličan poklon za djecu od 3 godine. Dječaci i djevojčice će se zabaviti igrajući se sladoledarima, pripremajući svojim prijateljima i braći sladoled u čaši s raznim okusima sladoleda. Sladoledarnica s motivima animirane serije Gabby´s Dollhouse u ružičasto-tirkiznoj izvedbi očarat će djecu na prvi pogled, ukrašavajući svaku dječju sobicu. Cijeli set sadrži 20 dodataka, među kojima su replike kuglica sladoleda, 3 korneta, čaša, čokoladni preljev, šlag, lopatica, 2 žličice, 2 vafla, čokolada, pladanj i 2 posude za začin.

Sladoledarnica s slikama mačića omogućava jednostavnu pripremu sladoleda zahvaljujući uređaju koji oslobađa kuglicu sladoleda u pripremljeni kornet. Spretni sladoledari će naučiti pravilno koristiti sve pomagala kako bi pripremili sladoled ili vafle prema željama svojih kupaca. Kreativni set za izradu sladoleda omogućit će djeci da u potpunosti iskoriste svoju maštu i kreativnost prilikom pripreme ukusnih poslastica, trenirajući finu motoriku. Kroz igru djeca se upoznaju s proizvodnjom i pripremom sladoleda, uče međusobno surađivati i komunicirati, čime se također razvijaju njihova jezična i komunikacijska sposobnost.

Smoby je proizvođač kvalitetnih igračaka s originalnim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila tijekom veselih igara u sigurnosti i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost i privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.