Set kuhinja elektronička i kreativni stol Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima i velike slike za bojanje

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i kreativni stol s velikim slikama zajedno čine izvanredan set igračaka za svu djecu od 3 godine. Igračke su dizajnom i bojama usklađene, izdržat će vašim mališanima dugi niz godina. Djeca će se igrati šefova kuhinje dok kuhaju u kuhinji s magijom mjehurića, a u slobodno vrijeme će na originalnom stolu crtati i bojati slike. Originalni set igračaka omogućava djeci da u potpunosti razvijaju svoje sposobnosti, stječu realistična iskustva igrajući se u zanimanjima, a tijekom kreativnog rada razvijaju i maštu i fantaziju.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s magijom mjehurića, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby s svojih 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zbog čega će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljenu, papar, bočicu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike namirnica i hrane. Zbog toga će kuhanje i pečenje postati pravi doživljaj za djecu, koja se mogu radovati i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i čarobnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satom i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne plohe je 50 cm, zbog čega svaki roditelj može odrediti je li radna ploha u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječja kuhinja Tefal uključuje i 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Kreativni stol za djecu za crtanje Kid Creative Table Smoby s 3 odjeljka za pohranu i 11 dodataka s markerima i slikama

Kreativni stol za crtanje Kid Creative Table od francuskog proizvođača Smoby predstavlja savršen poklon za kreativnu djecu već od 2 godine. Dječji stol u bijelo-sivoj kombinaciji boja očarat će dječake i djevojčice na prvi pogled, odlikuje se visokom otpornošću i stabilnošću. Za stolom se može istovremeno smjestiti do 4 djece, koja će se odlično zabaviti crtajući i bojeći svoje omiljene slike. Stol je opremljen 2 velikim slikama za bojenje, koje se mogu pričvrstiti za radnu ploču, čime se u potpunosti koristi većina radne površine. Dio radne ploče uključuje i 2 pretinca za pribor za crtanje i izvlačivu ladicu ispod radne ploče.

U kreativnim aktivnostima djeca se oslanjaju na set od 9 dodataka, među kojima se nalaze 8 brisivih bojica i krpa kojom mogu obrisati boje i popraviti sliku. Veličina slika je 51*51 cm, a u njihovo bojanje može se istovremeno uključiti više djece kako bi zajedno stvorili što ljepše slike. Uz kreativni dječji stol uvijek se mogu kupiti dodatne slike za bojanje s raznim veselima motivima. Stol Smoby pruža djeci dovoljno prostora za slikanje, bojanje i crtanje slika, mogu na njemu postaviti i društvene igre, slagati lego, puzzle, građevine ili uživati u užini.

Velikoformatne slike za bojanje Kid Colouring Smoby 10 komada

Velikoformatne slike za bojanje Kid Colouring od francuskog proizvođača Smoby predstavljaju izvrstan poklon za svu kreativnu djecu od 2 godine. Dječaci i djevojčice mogu se radovati setu od 10 papira s raznim veselima motivima koje će bojati u svom slobodnom vremenu. Papiri za bojanje dimenzija 51*51 cm zabavit će djecu dugo vremena, kompatibilni su s kreativnim stolom Kid Creative Table i lako se mogu pričvrstiti na njega. Zbog veće veličine papira, više djece može surađivati prilikom bojanja. Slike za bojanje omogućuju djeci da u potpunosti razviju svoju maštu i kreativnost, uče se razlikovati i pravilno odrediti boje.

Smoby je proizvođač kvalitetnih igračaka s originalnim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost i privlače svako malo dijete. Igračke zadovoljavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.