Set kuhinja elektronička i kućica za lutke Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima s 23 dodatka

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja s mjehurićima i trokrilna kućica za lutke predstavlja izvrstan set igračaka za djecu od 3 godine. Igračke u setu zajedno dizajnerski i koloristički se uklapaju, izdržat će vašim najmanjima dugi niz godina. S kuhinjom s magičnim efektom mjehurića, djeca se igraju kuhara i uče koristiti kućanske aparate, posuđe i pribor za jelo. Djevojčice će se obradovati i trokrilnoj kućici, u kojoj će se igrati sa svojom omiljenom lutkom. Kreativne igračke francuskog proizvođača Smoby omogućuju djeci da se na zabavan način približe svijetu odraslih i svestrano razvijaju svoje sposobnosti.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s magičnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby sa svojih 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljku, bibericu, bocu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike namirnica i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će za djecu pravo iskustvo, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i magičnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satom i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu i ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Uključene su i 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Kućica za lutke Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodatka

Kućica za lutke Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse izvrstan je poklon za svu djecu, a posebno djevojčice od 3 godine. Igraći kompleks sastoji se od 3 igraće cjeline, koje su prikladne za lutku maksimalne veličine 42 cm. Glavni, središnji dio kućice čini kupaonica s kadom i tušem te presvlačionica s modernim uzorkom. Stražnji zid čini okvir za fotografije, ukrašen srcem, u koji djevojčica može staviti svoju fotografiju s lutkom.  lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjske cjeline, u kojoj se nalazi stolica s pultom, sudoper, kuhalna ploča, a u donjem dijelu smještena je mikrovalna pećnica, u kojoj male mame brzo zagrijavaju hranu za lutke. 

U pravom krilu se nalazi spavaća soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je kolotur s srcima i ptičicama za bolji san lutke. Noćna lampica iza glavice lutke isijava ugodnu i nenametljivu fosforescentnu svjetlost noću. Krevetić se može po potrebi odvojiti od kućice, a dijete može staviti krevetić s lutkom pored svog i tako spavati zajedno. Ovaj multifunkcionalni centar za njegu nudi bogat set od 23 dodatka, među kojima su lončić s poklopcem, tanjurić s žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, toplomjer, priručnik za njegu bebe i razni drugi dodaci. Lutka nije uključena u pakiranje.

Francuski Smoby je vodeći proizvođač igračaka koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby razvijaju u djeci kreativnost i individualnost, privlače svako i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.