Set kuhinja elektronička i kupaonica za lutku Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima s funkcionalnom tušem i odvojivom glavom

Opis proizvoda

Elektronska kuhinja Tefal i kupaonica za lutke s funkcionalnom tušem zajedno čine originalni set igračaka za svu djecu već od 3 godine. Igračke su dizajnerski usklađene i izdržat će vašim malima dugi niz godina. S kuhinjom s magičnim efektom mjehurića, djeca će se igrati kuhara i učiti koristiti kućanske aparate, posuđe i pribor za jelo. Djevojčice će očarati kupaonica s funkcionalnom tušem, zahvaljujući kojoj će steći realistične doživljaje prilikom tuširanja svoje omiljene lutke. Tijekom igre razvijaju fine motoričke vještine, logičko razmišljanje i približavaju se svijetu odraslih.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska s magičnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronska kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby s 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljke, biberke, bočicu kečapa i majoneze, bočicu za vodu, čašice s tanjurićima, replike namirnica i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će pravi doživljaj za djecu, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i magičnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretno dijete. Dio dječje kuhinje Tefal su i 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby je jedinstvena dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Kupaonica za lutke s funkcionalnom tušem Shower Baby Nurse Smoby s odvojivom tuš glavom, ogrtačem i edukativnom brošuricom

Kupaonica za lutke Shower iz kolekcije Baby Nurse od francuskog proizvođača Smoby očarat će svu djecu, a posebno djevojčice od 3 godine. Prekrasna kupaonica s tušem izrađena je u nježnim pastelnim bojama i ukrasit će svaku dječju sobu. Djeca će se veseliti funkcionalnoj tušu s tekućom vodom, koja se aktivira pritiskom mehaničkog gumba na vrhu kupaonice, dok se voda crpi pumpicom iz rezervoara. Djevojčice će tako steći realistične doživljaje prilikom tuširanja svoje omiljene lutke i odlično se zabavljati.

Pri igri s kupaonicom imaju na raspolaganju i odvojivu tuš glavu, tekući sapun, ručnik za lutku i informativnu brošuru s slikama. Tuš kabina je pogodna za lutku s maksimalnom veličinom 42 cm, koja se može pričvrstiti za držač na zidu prilikom tuširanja (lutka nije uključena u paket). Kupaonica s tušem omogućit će djeci da se potpuno urone u igru brinući se o lutki. Originalna tuš kabina je nenametljiva i njezine dimenzije su 31*30*46,5 cm, lako se prenosi i skladišti.

Francuski Smoby je vrhunski proizvođač igračaka koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby potiču kreativnost i individualnost kod djece, privlače svako, pa i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.