Set kuhinja elektronička i povrtnjak Bio štand Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima i setom kuhinjskih aparata

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i povrtnjak Bio s kuhinjskim aparatima obradovat će svu djecu od 3 godine koja vole igre na zanimanja.  Igračke francuskog proizvođača Smoby i Écoiffier dizajnom i bojama se savršeno uklapaju, a izdržat će vašim najmlađima dugi niz godina. S kuhinjom s efektom mjehurića igraju se kuhara i otkrivaju kako pravilno koristiti razne kuhinjske aparate. U povrtnjaku će isprobati svoje trgovačke vještine, igrati se igara prodavača i kupaca. Na zabavan način se približavaju svijetu odraslih, stječu realistična iskustva, razvijaju logičko razmišljanje i finu motoriku.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s magičnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby sa svojih 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljnice, biber, bocu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike namirnica i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će pravi doživljaj za djecu, a mogu se radovati i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i magičnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječja kuhinja Tefal uključuje i 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Set kuhinjskih aparata 4u1 Vert Azur Écoiffier aparatić za kavu, toster, mikser i aparat za vafle s dodacima

Set kuhinjskih aparata 4u1 iz kolekcije Vert Azur francuskog proizvođača Écoiffier zabavit će svako dijete već od 18 mjeseci. U originalnom setu nalazi se toster s 2 tosta, mikser s jagodama i mrkvom, aparatić za kavu s šalicom i kapsulom te aparat za vafle s 4 vafle. Djeca će se s kuhinjskim aparatima odlično zabaviti pripremajući doručak za svoje roditelje i braću i sestre. Aparati i dodaci za kuhinju izrađeni su od prvoklasne plastike s zaobljenim rubovima, koja je nježna na dodir. Kolekcija Vert Azur je ekološki prihvatljiva, igračke dolaze u 100% recikliranim kartonskim ambalažama i sigurne su za igru djece, ne sadrže štetne tvari.

Zeleni Bio štand s kolica Organic Market Stall Vert Azur Écoiffier s hranom 41 dodataka

Zeleni Bio štand s kolica Organic Market Stall Vert Azur predstavlja sjajan štand na kotačima za djecu od 18 mjeseci koja se vole igrati prodavača i kupaca. Štand u plavo-smešanoj kombinaciji boja postat će lijepa i funkcionalna dekoracija svake dječje sobe i ponuditi djeci bogat set 41 dodatka. Bio štand je izrađen od kvalitetnih plastika, koje su ugodne na dodir, a istovremeno su otporne i dugotrajne. Stabilan štand opremljen je s dva kotača, zahvaljujući čemu ga mali prodavač može lako premještati.

U štandu se nalazi tradicionalna vaga, blagajna, terminal za kreditne kartice s karticom, novčići, kupovni košar i kolica s dugom drškom na kotačima, kutije s voćem i povrćem te cvijeće. Trgovina se sastoji od dva kata. Donji kat služi za odlaganje robe, poput naranči ili jagoda, a djeca imaju na raspolaganju kupovni košar s drškom, obješenu na točno određenom mjestu. Na gornjem katu također je prostor za robu, u kojem se nalaze mrkve, paprike i krastavci, pripremljeni u praktičnim kutijama, koje imitiraju prave drvene. S obje strane su cvjetovi koji dopunjuju dva stupa prekrasnog prozora s plavim krovom.

Francuski Smoby je vrhunski proizvođač igračaka koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim ručicama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby razvijaju u djeci kreativnost i individualnost, privlače svako i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled. Francuski proizvođač Écoiffier proizvodi prvoklasne plastične igračke već nekoliko desetljeća.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.