Set kuhinja elektronička i praonica s perilicom Tefal French Touch Bubble Smoby s zvukovima i električnim usisavačem s glačalom

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i praonica s opremom ponudit će djeci od 3 godine realistične doživljaje u igri s zanimanjima. Igračke u setu dizajnom i bojama se slažu, a izdržat će vašim najmlađima dugi niz godina. S kuhinjom s efektom mjehurića igraju se na kuhare i otkrivaju kako pravilno koristiti različite kuhinjske aparate, posuđe i pribor za jelo. Praonica s perilicom, električnim usisavačem i glačalom omogućit će im da isprobaju kućanske poslove i na zabavan način se približe svijetu odraslih te steknu osjećaj za red. S setom igračaka djeca će se igrati sa svojim prijateljima i braćom i sestrama, poboljšavajući svoje komunikacijske vještine i učvršćujući socijalne veze.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s magičnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby sa svojih 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljanice, biberice, bočicu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike sirovina i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će za djecu pravi doživljaj, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i magičnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Uključene su i 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Praonica s perilicom s prednjim punjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby s elektroničkim usisavačem sa zvukom i glačalom

Praonica s perilicom s prednjim punjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry od francuskog proizvođača Smoby obradovat će svu djecu od 3 godine, nudeći im realistične doživljaje prilikom pranja, glačanja i sušenja rublja. Multifunkcionalna praonica u obliku slova L omogućit će djeci pristup s više strana, a igrat će se s njom braća i prijatelji. Tijekom čišćenja, djeca će imati na raspolaganju i elektronički usisavač s izmjenjivim nastavkom, koji može proizvoditi zvukove kao pri stvarnom usisavanju. Praonica je opremljena perilicom s prednjim punjenjem s otvarajućim prozirnim vratima, iznad kojih se nalazi prostor za koš za rublje.

Gornji dio praonice čini umivaonik i daska za peglanje, na kojoj se djeca uče peglati s klasičnom peglom. Tijekom igre na domaćinstvo, djeca se oslanjaju na 17-dijelni set dodataka, među kojima su i metlica s lopaticom, sredstvo za čišćenje, sapun, spužva i brisač za prozore. Praonica je izrađena od čvrstih i izdržljivih plastika s zaobljenim rubovima, a njezina površina je nježna na dodir. Djeca se tijekom igre na zanimanja razvijaju fino motoriku, uče koristiti stvari iz svakodnevne potrebe, čime se približavaju svijetu odraslih i stječu osjećaj odgovornosti. Praonica stoji na stabilnim nogama i njezine dimenzije su 57*39*78 cm. Pračka ne posjeduje elektroničke funkcije.

Francuski Smoby je vrhunski proizvođač igračaka koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby potiču kreativnost i individualnost kod djece, privlače svako i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.