Set kuhinja elektronička i radna radionica Spidey Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima i skakačkom rampom s autićem

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i radna radionica Spidey s autićem predstavljaju sjajan poklon za dječake i djevojčice od 3 godine. Igračke u setu dizajnerski su usklađene i izdržat će vašim najmlađima dugi niz godina. S kuhinjom s magičnim efektom mjehurića, djeca se mogu igrati kuhara i uče koristiti kućanske aparate, posuđe i pribor za jelo. Dječaci će se obradovati praktičnoj radionici s motivom junaka Spidey, sastavit će autić i testirati ga na skakačoj rampi. Djeca tijekom igre stječu realistične doživljaje, razvijaju fine motoričke vještine, logičko razmišljanje, približavaju se svijetu odraslih i poboljšavaju svoje komunikacijske sposobnosti.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s magičnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby s 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljke, biberke, bočicu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurićima, replike sirovina i namirnica. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će za djecu pravi doživljaj, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i magičnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satom i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu i ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječja kuhinja Tefal također dolazi s 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Radna radionica Spidey Bricolo Center Marvel Smoby s toboganom i autićem s 92 dodatka visina 110 cm

Radna radionica Spidey Bricolo Center Marvel od francuskog proizvođača Smoby predstavlja odličan izbor za svu djecu, a posebno dječake od 3 godine. Moderna radionica u crveno-plavom izdanju s animiranim motivom Spidey omogućit će djeci da se igraju majstora i konstruktora. Originalni set od 92 dodatka sadrži radne alate - pilu, montažne ključeve, kliješta, čekić, odvijač, vijke, čavle, matice, stege, kutije i montažne dijelove. Djeca se mogu veseliti i sastavljivom autićem s figurom Spidey, koji mogu spuštati niz rampu s radnog stola.

Stražnja ploča stolića služi djeci za vješanje radnog alata, ukrašena je slikom Spidermana i također uputama za sastavljanje autića. Stolić je opremljen i praktičnim kutijama, u koje će djeca pohraniti montažne dijelove, otvorima za zabijanje čavala, ravnalom i stegom za pričvršćivanje dijelova. U donjem dijelu stolića nalazi se prostor za pohranu alata i dodataka. Radionica s motivom Spidermana iz studija Marvel pružit će djeci mnogo radosnih trenutaka s njihovim omiljenim junakom. Dimenzije proizvoda su 110*34*110 cm.

Francuski Smoby je prvoklasni proizvođač igračaka, koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby potiču kreativnost i individualnost kod djece, privlače svako, pa i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.