Set kuhinja elektronička i škola za vrtićku djecu Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima dvostrana s edukativnim igrama

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i škola za vrtićku djecu s edukativnim igrama predstavljaju originalni set igračaka za djecu već od 3 godine. Igračke u setu zajedno dizajnerski i koloristički se uklapaju, izdržat će vašim najmanjima dugi niz godina. Djevojčice i dječaci zabavit će se igrajući kuhare u kuhinji s čarobnim mjehurićima, naučit će raditi s kuhinjskim aparatima. Igrati će se i učitelja i učenika, iskoristit će mnoštvo edukativnih igara i steći zdravo samopouzdanje u raznim zadacima. Djeca tijekom igre stječu prekrasne doživljaje, razvijaju finu motoriku, logičko razmišljanje, približavaju se svijetu odraslih.

Kuhinjska igračka Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s čarobnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby sa svojih 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljke, biberke, bočicu kečapa i majoneze, bočicu za vodu, čaše s tanjurima, replike namirnica i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će za djecu pravi doživljaj, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i čarobnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinjska igračka opremljena je i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječja kuhinja Tefal uključuje i 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Škola za vrtićku djecu dvostrana School Smoby Igra na učitelja i učenika s mnoštvom edukativnih igara i 104 dodatka

Škola za vrtićku djecu je izvrsna igračka za svu kreativnu i znatiželjnu djecu od 3 godine. Vremenska klasa može djeci dočarati tipičan dan u vrtiću, sa braćom i prijateljima igrat će se na zanimanje učitelja i učenika. Na raspolaganju će imati veliku školsku ploču, na kojoj su postavljeni satovi, dvostrana tabla na koju se može pisati kredom i markerom, veliko kolo za vježbanje znanja brojeva i istovremeno planer aktivnosti, sliku vlaka s pojedinim mjesecima u godini, stezaljke za pričvršćivanje papira s crtežima, police za odlaganje dodataka i još mnogo toga.

Za realističnije doživljaje djeca imaju na raspolaganju 104 dodatka, među kojima se nalaze brisiva crna olovka, krpa, magnetski brojevi, slova i simboli, 4 dizajnerske kartice s slikama drvaca za pravilno određivanje godišnjeg doba, 4 kartice za određivanje trenutnog vremena, 8 kartica učenika s imenima. Kartice od čvrstog kartona imaju na stražnjoj strani čičak, zahvaljujući čemu se lako pričvrste na ploču. Sklopiva klasa izrađena je od kvalitetnih i izdržljivih plastika, pri čemu se njen stabilni čelik okvir s 4 noge vrlo jednostavno može sklopiti u dimenzije 111*41 cm i pohraniti u ormar ili sakriti ispod kreveta.

Francuski Smoby je vrhunski proizvođač igračaka koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby potiču kreativnost i individualnost kod djece, privlače svako, čak i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamstvo su francuske kvalitete i originalnog izgleda.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.