Set kuhinjica elektronička i kozmetički stol Princeze Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima i podesivim ogledalom i koferom

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i kozmetički stolić s kovčegom predstavljaju originalni set igračaka za svu djecu, a posebno djevojčice od 3 godine. Igračke se dizajnom i bojama savršeno uklapaju i izdržat će vašim najmlađima dugi niz godina. Dječaci će se zabavljati kuhanjem u kuhinji s čarobnim mjehurićima, a djevojčice će cijeniti kozmetički stolić s motivom Princeza, u kojem će pronaći bogat set dodataka. Na zabavan način se tako približavaju svijetu odraslih, stječu realistične doživljaje igrajući se uloga, razvijaju maštu i logičko razmišljanje.

Kuhinjski set Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s čarobnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby sa svojih 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zbog kojeg će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljke, biberke, bocu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike namirnica i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će za djecu pravi doživljaj, a mogu se radovati i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i čarobnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satom i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, što omogućava svakom roditelju da procijeni je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječja kuhinja Tefal dolazi s 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, koja potiče razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Kozmetički stolić Disney Princess 2u1 Frizer Smoby i stolica s 10 dodataka za uljepšavanje visine 94 cm

Kozmetički stolić i stolica Disney Princess od francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrstan poklon za sve djevojčice već od 3 godine. Prekrasan ružičasti stolić sa zrcalom i stolicom oduševit će vaše najmlađe animiranim motivom Disney Princeza. Bajkoviti kozmetički stolić ukrašen je slikama princeza, originalni dizajn i pažljivo obrađeni detalji očarat će dijete na prvi pogled. Tijekom igre frizerki djeca će koristiti 10 dodataka, među kojima će pronaći 3 prstenja, češalj i češalj, ogrlicu, narukvicu, traku za kosu i 2 bočice za parfem.

Svi plastični dijelovi na kozmetičkom stoliću izrađeni su s zaobljenim rubovima s obzirom na sigurnost vaše djece. Uključena je i podesiva ogledala s bajkovitim simbolom, koje je izrađeno od kvalitetnog materijala, sigurnog za djecu. Sve kozmetičke potrepštine mogu se pohraniti u praktične ladice ispod ogledala. Djevojčice će moći do mile volje promatrati svoj odraz, brinuti se o svojoj kosi i s prijateljicama igrati igru na profesiju kozmetičarke, približavajući se svijetu odraslih. Razvijaju svoju fino motoriku, spretnost i usavršavaju svoj osjećaj za estetiku, komunikacijske vještine.

Kozmetički kovčeg Disney Princess Beauty Vanity Smoby frizerski i kozmetički set s studijom za nokte i 13 dodataka

Kozmetički kovčeg Disney Princess My Beauty Vanity 3u1 od francuskog proizvođača Smoby predstavlja prekrasnu igračku za djevojčice od 3 godine, koje se rado igraju igre frizerki, kozmetičarki i manikera. Kozmetički kovčeg u ružičastom izdanju s motivom Disney Princeza skriva set od 13 kozmetičkih dodataka. Djeca ih mogu ponijeti u kovčegu s praktičnom drškom. Nakon otvaranja kovčega, dijete ima na raspolaganju igralište s 2 preklopne bočne pregrade, na koje može pripremiti potrebne kozmetičke dodatke.

U igri frizerki, manikera i kozmetičarki, djeca se oslanjaju na praktično ogledalo, u kojem će provjeravati svoj izgled nakon svake promjene. Izrađeno je od kvalitetnog materijala, sigurnog za najmanju djecu. Set replika dječje kozmetike sadrži 2 laka za nokte, 2 ruža, paletu sjenila, maskaru, kist, češalj, ukrasnu traku za kosu, prsten i kozmetičke bočice. Kovčeg također ima tajnu pregradu i ukupne dimenzije su 35*28*28 cm, kompaktan je i lagan.

Smoby je proizvođač kvalitetnih igračaka s originalnim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila tijekom veselih igara u sigurnosti i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost, privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne standarde i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.