Set kuhinjica elektronička i kozmetički stolić Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima 3u1 frizerski i kozmetički studio s manikurnim studiom

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i kozmetički stolić 3u1 zajedno čine originalni set igračaka za dječake i djevojčice od 3 godine. Igračke su dizajnom i bojama usklađene, a izdržat će vašim najmanjima dugi niz godina. Dječaci će se zabavljati kuhanjem u kuhinji s čarobnim mjehurićima, a djevojčice će isprobati zanimanje kozmetičarki i otvoriti vlastiti kozmetički salon s bogatim setom dodataka. Na zabavan način se približavaju svijetu odraslih, stječu realistične doživljaje igrajući se zanimanja, razvijaju maštu i logičko razmišljanje.

Kuhinjski set Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s čarobnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby sa svojih 46 dodataka svrstava se među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zbog kojeg će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljanice, biberice, bocu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike namirnica i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će za djecu pravi doživljaj, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i čarobnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, tako da svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječja kuhinja Tefal dolazi s 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Kozmetički stolić elektronički My Beauty Center 3u1 Smoby frizerski i kozmetički s manikurnim studiom i 32 dodatka

Kozmetički stolić elektronički My Beauty Center 3u1 nudi dječacima i djevojčicama od 3 godine kompletan wellness program, tijekom kojeg će se igrati igre frizerki, vizažista i manikera. Kozmetički stolić sastoji se od dva dijela koja se mogu rasporediti u obliku slova L, a djeca se mogu igrati na 3 igrališta, koja su zajedno opremljena bogatim setom 32 kozmetička dodatka. Tijekom igre frizerki, djevojčice imaju na raspolaganju ružičastu stolicu za klijentice i okruglo podesivo ogledalo od prvoklasnog materijala, sigurnog za djecu. Pri brizi o kosi iskoristit će elektronički fen s 2 nastavka koji proizvodi zvukove i svijetli, peglu, češalj, četku, dodatke za kosu, frizerske škare i prekrasnu srebrnu traku za kosu.

U igri manikera i vizažista, djeca se odlično zabavljaju s 2 laka za nokte, paletom sjenila za oči, ruževima s mehaničkom funkcijom, maskarom i bočicom s kremom. Dio opreme je i replika elektroničke UV lampe za stvrdnjavanje gel lakova, koja ispušta zvukove i svijetli. Srednji dio kozmetičkog salona opremljen je umivaonikom i ručnom tušem. Prednji dio salona rezerviran je za plaćanje dodataka i tretmana, koje kupac može platiti karticom preko terminala ili gotovinom zahvaljujući praktičnoj blagajni. Na pultu se nalazi i okretna brosura s cijenama.

Smoby je proizvođač kvalitetnih igračaka s originalnim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila tijekom veselih igara u sigurnosti i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost, privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.