Set kuhinjica elektronička i liječnički ured Tefal French Touch Bubble Smoby s magičnim mjehurićima i anatomija ljudskog tijela s pregledom

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal i liječnički ured zabavit će svako dijete od 3 godine u igri na zanimanja. Igračke u setu dizajnom i bojom se slažu, a izdržat će vašim najmlađima dugi niz godina. Djevojčice i dječaci zabavljat će se kuhanjem u kuhinji s čarobnim mjehurićima i u liječničkom uredu naučit će pomagati pacijentima i raditi s medicinskim pomagalima. Na zabavan način približavaju se svijetu odraslih, stječu realistične doživljaje, razvijaju finu motoriku i logičko razmišljanje. Set igračaka prikladan je i za više djece, pri čemu poboljšavaju komunikacijske vještine i lakše stvaraju socijalne veze sa svojim vršnjacima.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronička s čarobnim mjehurićima, roštiljem, ledom i 46 dodataka tirkizno-siva

Elektronička kuhinja za djecu Tefal French Bubble Smoby s 46 dodataka spada među vrhunske dječje kuhinje i svako dijete od 3 godine će je zavoljeti. Tirkizno-siva kuhinja ima moderan i elegantan izgled, zahvaljujući kojem će se savršeno uklopiti u svaku dječju sobu. Bogata oprema od 46 dodataka uključuje pribor za jelo, tanjure, soljanice, biberice, bočicu kečapa i majoneze, bocu za vodu, čaše s tanjurima, replike namirnica i hrane. Zahvaljujući tome, kuhanje i pečenje postat će pravi doživljaj za djecu, a mogu se veseliti i otvarajućem hladnjaku, mehaničkom dozatoru leda, pećnici, tiganju s funkcijom okretanja palačinki i čarobnom loncu s efektom mjehurića.

Kuhinja je opremljena i espresso aparatom, roštiljem, sudoperom za pranje posuđa, satovima i dovoljno prostora za pohranu svih dodataka. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogu, a ukupne dimenzije dječje kuhinje su 115*41*93 cm, a visina radne ploče je 50 cm, zahvaljujući čemu svaki roditelj može odrediti je li radna ploča u kuhinji dovoljno visoka za njegovo spretnu dijete. Dječjoj kuhinji Tefal također su potrebne 3 AAA/LR03 baterije. Dječja kuhinja Smoby jedinstvena je dječja igračka najviše razine, podržava razvoj dječje kreativnosti, logičkog razmišljanja i mašte.

Liječnički ured s anatomijom ljudskog tijela Doctor's Office Smoby radiologija s RTG-om i testom vida, obostrano 65 dodataka

Liječnički ured s anatomijom ljudskog tijela Doctor's Office od francuskog Smoby razveselit će sve buduće liječnike i liječnice već od 3 godine. Moderni ured može djeci približiti tipičan dan u ordinaciji, s prijateljima i braćom i sestrama, ali i s roditeljima, isprobavaju igru liječnika i pacijenata. Na raspolaganju će imati veliki sklopivi zid koji im nudi mnoštvo dodataka i aktivnosti. U radiološkom području analizirat će rendgenske snimke ili ih postaviti na siluete djece i tako stvoriti preglednu ljudsku kostur.

Također će naučiti prepoznavati pojedine dijelove tijela i povezivati ih sa zdravstvenim pomagalima na čičak, a u dijelu o zdravoj prehrani saznat će što su njihovi pacijenti jeli tijekom dana. Igrati će se i na oftalmologe te testirati vid pacijenta pomoću slika raznobojnih životinja i posebnim naočalama. Mjerit će visinu pacijenta s pomičnim mjeračem (maks. visina 1,20 m), otkrit će koliko teži i čak će naučiti određivati spol djeteta pomoću razvojne tablice. Na raspolaganju će imati i kolica s planerom dijagnostičkih postupaka te praktične kutije za odlaganje medicinskih alata.

Francuski Smoby je prvoklasni proizvođač igračaka koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Boje na igračkama Smoby potiču kreativnost i individualnost kod djece, privlače svako, pa i najmanje dijete. Igračke zadovoljavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*41*93 cm
Ukupna visina93 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,8 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.