Set odjeće English Student Dressing Room Girls Corolle za 28 cm lutku 8 dodataka od 4 godine

Opis proizvoda

Barbice Corolle Girls znaju se oblačiti i poznaju najnovije modne trendove iz svih svjetskih metropola mode. Dokaz tome je i set odjeće English Student za barbice iz kolekcije Corolle Girls, koji će igru s barbicom pretvoriti u najljepše iskustvo. Cijeli outfit za 28 cm barbicu Corolle Girls sastoji se od 8 dodataka, koji se savršeno nadopunjuju i od barbice stvaraju blistavu trendsetericu i istovremeno najstiliziraniju studenticu.

Karo suknja s bijelom košuljom od barbice Corolle Girls stvara stiliziranu (a također i pametnu) studenticu. Modni dodaci ovog outfita za barbicu Corolle Girls su čizme, tople čarape, sunčane naočale, školska torba, naušnice u obliku srca i pametni telefon.

Vječni set odjeće English Student s originalnim dizajnom jednoroga donijet će djeci mnoštvo novih iskustava i prekrasnih uspomena. S prekrasnom odjećom Corolle Girls, djeca mogu svoju barbicu presvući kad god požele. Savršeno obrađeni detalji ove odjeće i vrhunski materijali obogatit će svaku igru s barbicom, koja razvija dječju maštu, ali i komunikacijske sposobnosti i taktilnu osjetljivost.

Igra na profesije vrlo je važna u ranom djetinjstvu, jer djeca osim ostalog upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Odjeću Corolle perite ručno na maksimalno 40°C samo uz korištenje blagoga tekućeg sapuna.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše barbice još od 1979. godine. Tim dizajnera oživljava barbice Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U barbicama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio barbica Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Stavite u naručje svog djeteta najljepšu barbicu na svijetu s stylish dodacima.

Karakteristike

  • odjeća za barbicu Corolle Girls
  • 8 dodataka
  • za barbicu veličine 28 cm
  • od 4 godine
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.