Set za pranje s perilicom s prednjim punjenjem i Bio trgovina Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby s električnim usisavačem sa zvukom i hranom

Opis proizvoda

Perilica s perilicom s prednjim punjenjem, usisavačem sa zvukom i Bio trgovinom s namirnicama obradovat će svu djecu od 3 godine koja vole igrati igre na zanimanja. Igračke u setu dizajnom i bojama se slažu, izdržat će vašim najmlađima dugi niz godina. Dječaci i djevojčice isprobavaju igre u domaćinstvu, peru, čiste, usisavaju i glačaju kao njihovi roditelji. Zabavit će se i igrajući trgovce, otvorit će trgovinu s namirnicama i učiti kako komunicirati s kupcima. Djeca tijekom igre stječu realistična iskustva, razvijaju finu motoriku i logičko razmišljanje, približavaju se svijetu odraslih.

Perilica s perilicom s prednjim punjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby s elektroničkim usisavačem sa zvukom i glačalom

Perilica s perilicom s prednjim punjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry od francuskog proizvođača Smoby obradovat će svu djecu od 3 godine, nudeći im realistična iskustva poput pranja, glačanja i sušenja rublja. Višenamjenska perilica u obliku slova L omogućava djeci pristup s više strana, igraju se s njom braća i prijatelji. Tijekom čišćenja djeca će imati na raspolaganju i elektronički usisavač s izmjenjivim nastavkom, koji može ispuštati zvukove poput pravog usisavača. Perilica je opremljena perilicom s prednjim punjenjem s otvarajućim prozirnim vratima, iznad kojih se nalazi prostor za koš za rublje.

Gornji dio perilice čini umivaonik i daska za glačanje, na kojoj će se djeca naučiti glačati s klasičnim glačalom. Tijekom igre u domaćinstvu djeca se mogu osloniti na 17-dijelni set dodataka, među kojima su i metlica s lopaticom, sredstva za čišćenje, sapun, spužva i brisač za prozore. Perilica je izrađena od čvrstih i izdržljivih plastika s zaobljenim rubovima, a njena površina je meka na dodir. Djeca se igrajući na zanimanja razvijaju finu motoriku, uče koristiti stvari iz svakodnevne potrebe, čime se približavaju svijetu odraslih i stječu osjećaj odgovornosti. Perilica stoji na stabilnim nogama i njezine dimenzije su 57*39*78 cm. Perilica nema elektroničke funkcije.

Trgovina Bio Voće-Povrće Organic Fresh Market Smoby s dozatorom žitarica i elektroničkim skenerom sa 43 dodatka

Trgovina Voće-Povrće Organic Fresh Market od francuskog proizvođača Smoby predstavlja odličan izbor za djecu od 3 godine koja vole igre na zanimanja. Ugrađena blagajna s otvarajućom kasom s novčanicama i kovanicama zasigurno će obradovati male trgovce, a prilikom vaganja robe oslonit će se na mehaničku vagu. Kupci će moći platiti gotovinom ili karticom, koristeći platni terminal, odakle mogu uzeti i blagajnički račun i provjeriti ukupni iznos robe. Fresh Market je opremljen i satovima, mikrofonom i elektroničkim skenerom, koji prilikom skeniranja robe može ispuštati zvukove i svijetliti.

U sklopu trgovine nalazi se mehanički dozator žitarica s kutijom iz koje prodavači mogu točno odmjeriti količinu žitarica i nasuti je kupcima u posude. BIO trgovina nudi djeci set 43 dodataka, među kojima su i kutije s tjesteninom, žitaricama, kolačićima, mlijekom, raznim vrstama voća i povrća, napitcima, posudama, jogurtima, replikama novčanica i kovanica, skenerom i platnom karticom. Svaku kupnju dijete može ponijeti u praktičnom košarici. Cijeli asortiman mali trgovac može izložiti i posložiti na police. Dimenzije trgovine su 70*60*90 cm. Elektronički modul radi na 2 baterije LR03/AAA (nisu uključene u pakiranje).

Namirnice za dječju kuhinju 100 % Chef Écoiffier 20 dijelova

Set namirnica za kuhinju 100% Chef Écoiffier je originalni set dodataka za kuhinju. Dječje namirnice prikladne su za djecu od 18 mjeseci. U praktičnom setu nalazi se 20 dodataka, među kojima su limenke s graškom i rajčicama, nutella, jogurti, cola, mlijeko, sok, mineralna voda, naranče, majoneza i kečap. Set namirnica za djecu prikladan je za dječju kuhinju, ali i za samostalnu igru.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled. Francuski Écoiffer nudi kvalitetne igračke po razumnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije57*39*78 cm
Dimenzije pakiranja45*20*65 cm
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.