Set za pranje s perilicom s prednjim punjenjem i stolom Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby s 3 stolice KidChair i električni usisavač sa zvukom

Opis proizvoda

Perilica s perilicom s prednjim punjenjem, usisavač sa zvukom i stol s 3 stolice predstavljaju sjajan set igračaka za djecu od 3 godine. Igračke i dječji namještaj dizajnom i bojama se slažu, izdržat će vašim najmanjima dugi niz godina. Dječaci i djevojčice će isprobati igre na domaćinstvo, prati, čistiti, usisavati i peglati kao njihovi roditelji. Nakon igre, djeca se opuštaju uz stol s 3 stolice KidChair, crtaju slike, boje, grade građevine ili uživaju u užini sa svojim prijateljima. Prvoklasne igračke francuskog proizvođača Smoby odlikuju se vrhunskom kvalitetom i dugotrajnošću.

Perilica s perilicom s prednjim punjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby s elektroničkim usisavačem sa zvukom i peglom

Perilica s perilicom s prednjim punjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry od francuskog proizvođača Smoby obradovat će svu djecu od 3 godine, nudeći im realistične doživljaje kao pri pranju, peglanju i sušenju rublja. Višenamjenska perilica u obliku slova L omogućit će djeci pristup s više strana, igrat će se s njom braća i prijatelji. Tijekom čišćenja, djeca će imati na raspolaganju i elektronički usisavač s izmjenjivim nastavkom, koji može proizvoditi zvukove kao pri pravom usisavanju. Perilica je opremljena perilicom s prednjim punjenjem s otvarajućim prozirnim vratima, iznad kojih se nalazi prostor za košaru za rublje.

Gornji dio perilice čini umivaonik i daska za peglanje, na kojoj će se djeca naučiti peglati s klasičnom peglom. Tijekom igre na domaćinstvo, djeca se mogu osloniti na 17-dijelni set dodataka, među kojima su i metlica s lopaticom, sredstva za čišćenje, sapun, spužva i brisač za prozore. Perilica je izrađena od čvrstih i izdržljivih plastika s zaobljenim rubovima, a njezina površina je mekana na dodir. Djeca se igrajući se u zanimanjima razvijaju fino motoričke sposobnosti, uče koristiti stvari iz svakodnevnog života, čime se približavaju svijetu odraslih i stječu osjećaj odgovornosti. Perilica stoji na stabilnim nogama i njezine dimenzije su 57*39*78 cm. Perilica ne posjeduje elektroničke funkcije.

Stol za djecu Kid Table Smoby plavi s UV filtrom od 18 mjeseci

Stol za djecu Kid Table od francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. Dječji stol je izrađen u plavo-bijeloj kombinaciji boja i svoj prekrasan izgled zadržat će i nakon godina korištenja zahvaljujući anti UV filtru, koji sprječava izbljeđivanje boja. Uz stol se udobno smjeste 4 djece, koja mogu uživati u užini sa svojim braćom i prijateljima u vrtu ili unutar kuće. Stol je izrađen od čvrstih plastika, a njegove robusne noge su izrađene posebnom tehnologijom Blow Moulding, koja im daje najvišu otpornost i čvrstoću.

Stolić s maksimalnom nosivošću do 70 kg odlikuje se visokom stabilnošću, prilagođen je za igru na otvorenom i unutarnjem prostoru. Zaobljeni rubovi jamče sigurnost djeci, a površina stolića je nježna, satenasta na dodir. Visina stolića je 45 cm, tako da na njega lako mogu dosegnuti i mala djeca. Ukupne dimenzije stolića su 76*52*45 cm, lako se premješta i omogućuje brzu montažu. Djeca će koristiti stolić tokom cijele godine, tijekom hladnijih mjeseci u unutrašnjosti i tijekom toplih sunčanih dana na otvorenom.

Stolica za djecu Kid Chair Green Smoby s UV filtrom nosivosti 50 kg, visina sjedala 27 cm - 3 komada

Stolica za djecu Kid Chair predstavlja izvrstan poklon za sve dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. Vrhunska stolica izrađena je od kvalitetne i izdržljive plastike, površina je zaštićena UV filtrima, tako da njezine boje ne blijede ni nakon godina korištenja. Sjedalo stolice je na visini od 27 cm, dok je ukupna visina 50 cm. Čvrste i robusne noge stolice izrađene su tehnologijom Blow Moulding, koja jamči visoku stabilnost tijekom svakodnevnih igara. Djeca će stolicu koristiti tijekom cijele godine - u unutrašnjosti i na otvorenom tijekom vrtnih proslava i druženja s prijateljima. Ukupne dimenzije dječje stolice su 33*33*50 cm, nosivost je do 50 kg. U ovom setu nalaze se 3 stolice Kidchair u različitim bojama.

Francuski Smoby je prvoklasni proizvođač igračaka, koje se odlikuju posebnim izgledom i svestrano razvijaju vašu djecu. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke, satenast na dodir. Boje na igračkama Smoby razvijaju u djeci kreativnost i individualnost, privlače svako, pa i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije57*39*78 cm
Dimenzije pakiranja45*20*65 cm
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.