Školska aktovka It Bag Midi Big Five Khaki Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 30*38 cm

Opis proizvoda

Ekspedicija divljine upravo počinje, a vaš školarac će biti vaš vodič s novom aktovkom Jeune Premier! Aktovka It bag Midi Big Five Khaki Jeune Premier je inspirirana klasičnim kožnim torbama iz starih vremena, ali dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novu školsku aktovku It bag Midi Big Five Khaki iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier. Samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu aktovku će djecu učiniti sretnima za odlazak u školu kao nikada prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska aktovka je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina visine 110 - 134 cm. Prazna aktovka teži samo 0,9 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će zasigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđa s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima. Naravno, mogućnost podešavanja remena je također dostupna, tako da se mogu prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag.

To što su tvorci torbe Jeune Premier zaista mislili na sve, dokazuju i elegantni magnetski zatvarači koji su izrađeni do najsitnijih detalja. Nisu samo stilski, već i praktični. Samo jedno pritiskanje i torba se otvara. Djeca neće trebati pomoć učitelja ili roditelja da otvore ili zatvore torbu, oni to mogu sami.

Materijali

Prvi školski dan će biti obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni nova školska torba. Aktovka Jeune Premier u kaki boji s igračkama je izrađena od kvalitetnog vodootpornog materijala, tako da se vrlo lako čisti. Lagani, ali otporni materijal je obrađen tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Aktovka je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana, i spasit će udžbenike čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i aktovka It Bag Midi je 100% veganska.

Unutrašnjost

Aktovka Jeune Premier u kaki boji ne izgleda samo lijepo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti veliki volumen od 16,5 litara, tako da će se u torbu moći staviti sve što prvačić treba za vrijeme nastave. Unutrašnjost torbe je podijeljena na dva velika pretinca, u koje bez problema staju svi udžbenici i bilježnice, a još uvijek ima mjesta za pernice i, naravno, ručak. Torba ima i praktični prednji džep za sitnice i bočni džep za bocu vode ili kišobran.

Dizajn

Tvorci torbe Jeune Premier su zaista uložili puno truda u dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću kada djeca mogu nositi torbu koju svi divljaju. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima gotovo svaki učenik i krenite s igračkim dizajnom u svijet mašte i kreativnosti. Spremanje bilježnica i udžbenika u prekrasnu torbu Jeune Premier će biti puno ugodnije za djecu, a pratit će ih i igračke. Dizajn koji je ručno osmišljen na prvi pogled nosi znakove originalnosti, što se ne može lako naći drugdje.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 134 cm
  • težina 0,9 kg
  • volumen 16,5 litara
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • dva velika pretinca
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije30*38*15 cm
Težina0,9 kg
Volumen L16,5 L
Bojazelena
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110-134 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.