Školska aktovka It Bag Midi Boxing Tiger Navy Mélange Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 30*38 cm

Opis proizvoda

Snovi su tu da se ostvare i to zna i tigar na novoj aktovci Jeune Premier. U novoj skolskoj godini tigar postaje bokser! Aktovka It bag Midi Boxing Tiger Navy Jeune Premier je inspirirana klasicnim koznim torbama iz starih vremena, ali je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vas prvacic ili prvacica ce se odmah zaljubiti u novu skolsku aktovku It bag Midi Boxing Tiger Navy iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier . Jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu aktovku i djeca ce se radovati skoli kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna skolska aktovka je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, dakle za ucenike od 6 godina visine 110 - 134 cm. Prazna aktovka tezi samo 0,9 kg i ne opterecuje djetetovu kicmu nepotrebnom tezinom. Roditelji ce sigurno cijeniti anatomski oblikovanu ledja s mekanom, prozracnom podlogom i podstavljenim ramenim remenima koji su tako udobni da djeca nece ni osjetiti torbu na ramenima. Naravno, mogucnost podesavanja remena je takodjer prisutna, tako da se prilagode vasem skolarcu i torba puna biljeznica ga nece povlaciti unatrag.

Dokaz da su tvorci torbe Jeune Premier stvarno mislili na sve su i elegantne magnetske brave koje su izradene do najsitnijih detalja. Nisu samo stilski, vec i prakticni. Dovoljan je jedan pritisak i torba se otvara. Djeca nece trebati snagu ucitelja ili roditelja da otvore i zatvore torbu, vec ce to moci sami.

Materijali

Prvi skolski dan ce biti u znaku novih skolskih kolega i ucitelja, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova skolska torba. Aktovka Jeune Premier u mornarsko plavoj boji s igračkama je izrađena od kvalitetnog vodootpornog materijala, tako da se vrlo lako cisti. Lagana, ali izdrzljiva tkanina je obradjena tako da cak ni ne hvata prljavstinu. Aktovka je zahvaljujuci prvoklasnim materijalima i obradi vodootporna iznutra i izvana i spasit ce udzbenike i u slucaju da vas skolarac zaboravi kišobran. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i aktovka It Bag Midi je 100% veganska.

Unutrašnjost

Plava aktovka Jeune Premier ne izgleda lijepo samo izvana, vec i iznutra. Nakon otvaranja, djeca ce otkriti veliki kapacitet od 16,5 litara, tako da ce se u torbu moci staviti sve što prvacic treba za vrijeme nastave. Unutrašnjost torbe je podijeljena na dva velika pretinca , u koje se bez problema mogu smjestiti sve biljeznice i bilježnice, a ostaje prostor i za pernicu i, naravno, za užinu. Torba ima i prakticni prednji džep za sitnice i bočni džep za bocu vode ili kišobran.

Dizajn

Tvorci torbe Jeune Premier su se stvarno potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide s radošcu upravo kada djeca mogu na leda objesiti torbu koju svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima skoro svaki ucenik i krenite s igračkama u svijet mašte i kreativnosti. Spremanje bilježnica i udzbenika u prekrasnu aktovku Jeune Premier ce za djecu biti puno ugodnije, a društvo ce im praviti igračke. Dizajn koji je na prvi pogled osmisljen rukom nosi znakove originalnosti , koje je drugdje tesko naci.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 134 cm
  • težina 0,9 kg
  • volumen 16,5 litara
  • dimezije 30*38*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • dva velika pretinca
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije30*38*15 cm
Težina0,9 kg
Volumen L16,5 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110-134 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.