Školska aktovka It Bag Midi Liberty Corgi Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 30*38 cm

Opis proizvoda

Školska torba It bag Midi Liberty Corgi Jeune Premier je inspirirana klasičnim kožnim torbama iz starih vremena, ali je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novu školsku torbu It bag Midi Liberty Corgi iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier. Samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu će djecu učiniti sretnima i uzbuđenima za školu kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba je namijenjena prvenstveno za djecu prvih razreda, odnosno za školarce od 6 godina visine 110 - 134 cm. Prazna torba teži samo 0,9 kg i ne opterećuje dječji kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama koje su toliko udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na leđima. Naravno, mogućnost podešavanja remena je također prisutna, tako da se mogu prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući unatrag.

Dokaz da su tvorci torbe Jeune Premier stvarno mislili na sve su elegantne magnetske brave izrađene do najsitnijih detalja. Nisu samo stilski, već i praktični. Dovoljno je jedno pritiskanje i torba se otvara. Djeca neće trebati pomoć učitelja ili roditelja da otvore ili zatvore torbu, to mogu učiniti sami.

Materijali

Prvi školski dan će biti obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Vzorovana torba Jeune Premier s motivom psa corgija izrađena je od kvalitetnog vodootpornog materijala, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagani, ali otporni materijal je obrađen na način da čak ni prljavština ne ostaje na njemu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi vodootporna iznutra i izvana, tako da će spasiti udžbenike čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba It Bag Midi je 100% veganska.

Unutrašnjost

Vzorovana torba Jeune Premier s motivom psa corgija i trakama ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti veliki prostor od 16,5 litara, tako da će u torbu stati sve što prvačić treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe je podijeljena na dva velika pretinca, u koje bez problema staju svi udžbenici i bilježnice, a još uvijek ima mjesta za pernicu i, naravno, ručak. Torba također ima praktični prednji džep za sitnice i bočni džep za bocu vode ili kišobran.

Dizajn

Tvorci torbe Jeune Premier su zaista uložili puno truda u dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću kada djeca mogu nositi torbu koju svi divljaju. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima gotovo svaki učenik i krenite s igračkim dizajnom u svijet mašte i kreativnosti. Svaku večer spremati bilježnice i udžbenike u prekrasnu torbu Jeune Premier bit će puno ugodnije za djecu, a društvo će im praviti očaravajući jedinstveni dizajn. Dizajn koji je na prvi pogled izrađen rukom nosi znakove originalnosti, koje nije lako pronaći drugdje.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 134 cm
  • težina 0,9 kg
  • volumen 16,5 litara
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • dva velika pretinca
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije30*38*15 cm
Težina0,9 kg
Volumen L16,5 L
Bojamodra
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110-134 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.