Školska aktovka It Bag Midi Navy Blazer Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 30*38 cm

Opis proizvoda

Školska torba It bag Midi Navy Blazer Jeune Premier je inspirirana klasičnim kožnim torbama iz starih vremena, ali je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novu školsku torbu It bag Midi Navy Blazer iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu, i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba je namijenjena prvenstveno za djecu prvih razreda, tj. za školarce od 6 godina visine 110 - 134 cm. Prazna torba teži samo 0,9 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovan leđa s mekanim, prozračnim punjenjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima. Naravno, mogućnost podešavanja naramenica je tu, tako da se prilagode vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući unatrag.

Dokaz da su tvorci torbe Jeune Premier zaista mislili na sve, su i elegantni magnetski zatvarači izrađeni do najsitnijih detalja. Nisu samo stilski, već i praktični. Dovoljno je samo jedan pritisak i torba se otvara. Djeca neće trebati pomoć učitelja ili roditelja da otvore ili zatvore torbu, to će moći sami.

Materijali

Prvi školski dan će biti obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Jeune Premier u tamnoplavoj boji je izrađena od kvalitetnog vodootpornog materijala, tako da se vrlo lako čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, i spasit će udžbenike čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba It Bag Midi je 100% veganska.

Unutrašnjost

Tamnoplava torba Jeune Premier ne izgleda samo prekrasno izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti prostrani volumen od 16,5 litara, tako da će se u torbu moći staviti sve što prvačić treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe je podijeljena na dva velika pretinca, u koje će bez problema stati svi udžbenici i bilježnice, a ostaje još mjesta za pernicu i, naravno, ručak. Torbi ne nedostaje ni praktični prednji džep za sitnice i bok džep za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Tvorci torbe Jeune Premier su zaista vodili računa o dizajnu. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu na leđa objesiti torbu koju svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima gotovo svaki učenik i krenite s igračkim dizajnom u svijet mašte i kreativnosti. Spremanje bilježnica i udžbenika u prekrasnu torbu Jeune Premier svake večeri će biti puno ugodnije za djecu. Dizajn koji je dizajniran rukom nosi znakove originalnosti koji se lako ne mogu naći nigdje drugdje.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 134 cm
  • težina 0,9 kg
  • volumen 16,5 litara
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • dva velika pretinca
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije30*38*15 cm
Težina0,9 kg
Volumen L16,5 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110-134 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.