Školska aktovka It Bag Midi Raffia Cherry Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 30*38 cm

Opis proizvoda

Nošenje nove školske torbe Jeune Premier bit će kao piknik na deki ispod slatke trešnje. Upoznajte torbu Jeune Premier koja će postati nova školska torba vašeg djeteta i pratiti ga u školu svaki dan. Stilski torba It bag Midi Raffia Cherry Jeune Premier je inspirirana klasičnim kožnim torbama iz starih vremena, ali dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaše dijete će se odmah zaljubiti u novu školsku torbu It bag Midi Raffia Cherry iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se veseliti odlasku u školu kao nikada prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina visine 110 - 134 cm. Prazna torba teži samo 0,9 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima. Naravno, moguće je i podešavanje naramenica koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježaka ga neće vući prema natrag.

Dokaz da su tvorci torbe Jeune Premier zaista mislili na sve su i elegantni zatvarači izrađeni do najsitnijeg detalja. Nisu samo stilski, već i praktični. Dovoljan je jedan pritisak i torba se otvara. Djeca neće trebati snagu učitelja ili roditelja da bi otvorili ili zatvorili torbu, to će moći sami. Za sigurnost na putu do škole pobrinut će se i reflektirajući elementi, s kojima će vaše dijete biti dovoljno vidljivo i neće biti neprimijećeno (a to ne samo zahvaljujući originalnom ručno izrađenom dizajnu).

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Jeune Premier je izrađena od kvalitetnog vodootpornog materijala, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ne zadržava ni prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana i spasit će udžbenike čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Stilski torba Jeune Premier s motivom trešnje ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti veliki prostor od 16,5 litara, tako da će u torbu stati sve što prvačić treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe je podijeljena na dva velika pretinca, u koje bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, ručak. Torba ima i praktični prednji džep za sitnice i bočni džep za bocu ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu tvorci torbe Jeune Premier su se stvarno potrudili. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo kada deca mogu da na leđa okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima skoro svaki učenik i uronite se sa slatkim trešnjama u svet mašte i kreativnosti. Spremanje svesaka i udžbenika u prelepu aktovku Jeune Premier će za decu biti mnogo prijatnije, a društvo će im praviti jedinstveni dizajn. Taj dizajn je osmišljen rukom i već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugde tako lako nećete naći.

Osobine

  • školska aktovka za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 134 cm
  • težina 0,9 kg
  • volumen 16,5 litara
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • dve velike pregrade
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • osmišljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije30*38*15 cm
Težina0,9 kg
Volumen L16,5 l
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110 - 134 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.