Školska aktovka It Bag Midi Tutu Tiger Pink Mélange Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 30*38 cm

Opis proizvoda

Snovi su tu da se ostvare i to zna i tigar na novoj aktovci Jeune Premier. U novoj skolskoj godini tigar ce postati balerina! Aktovka It bag Midi Tutu Tiger Pink Mélange Jeune Premier je inspirirana klasicnim kozenim torbama iz starih vremena, ali je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vas prvacic ili prvacica ce se odmah zaljubiti u novu skolsku aktovku It bag Midi Tutu Tiger Pink Mélange iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier . Samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu aktovku i djeca ce se radovati skoli kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna skolska aktovka je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, dakle za skolarce od 6 godina visine 110 - 134 cm. Prazna aktovka tezi samo 0,9 kg i ne opterecuje djetetovu kicmu nepotrebnom tezinom. Roditelji ce sigurno cijeniti anatomski oblikovanu ledjnu podrsku s mekanim, prozracnim punjenjem i podstavljenim ramenim remenima koji su tako udobni da djeca nece ni osjetiti torbu na ramenima. Naravno, postoji i mogucnost prilagodbe remena koji ce se prilagoditi vasem skolarcu i torba puna biljeznica ga nece povlaciti prema natrag.

Da su tvorci torbe Jeune Premier zaista mislili na sve, dokazuju i elegantni magnetski zatvaraci koji su izradeni do najsitnijih detalja. Nisu samo stilski, vec i prakticni. Dovoljan je jedan pritisak i aktovka se otvara. Djeca nece trebati snagu ucitelja ili roditelja da otvore ili zatvore aktovku, moci ce to sami.

Materijali

Prvi skolski dan ce biti u znaku novih skolskih drugova i ucitelja, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova skolska torba. Roza aktovka Jeune Premier s motivom tigra-balerine izradena je od kvalitetnog vodootpornog materijala, tako da se vrlo lako cisti. Lagana, ali izdrzljiva tkanina je obradena tako da cak ni ne hvata prljavstinu. Aktovka je zahvaljujuci prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana, a ucenicki udzbenici ce biti spaseni i ako vas skolarac zaboravi kisobran. I kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, i aktovka It Bag Midi je 100% veganska.

Unutarnjost

Roza aktovka Jeune Premier ne izgleda lijepo samo izvana, vec i iznutra. Nakon otvaranja, djeca ce otkriti veliki kapacitet od 16,5 litara , tako da ce se u aktovku moci staviti sve sto prvacic treba tijekom nastave. Unutarnjost aktovke je podijeljena na dvije velike pretince , u koje ce bez problema stati svi udzbenici i biljeznice, a ostaje jos mjesta za pernicu i, naravno, uzinu. Torbi ne nedostaje ni prakticni prednji dzep za sitnice i bočni dzep za bocu s vodom ili kisobran.

Dizajn

Tvorci torbe Jeune Premier zaista su se potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide s radoscu upravo onda kad djeca mogu na ledja staviti torbu koju svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima gotovo svaki ucenik i krenite s igračkim dizajnom u svijet fantazije i kreativnosti. Spremanje biljeznica i udzbenika u prekrasnu torbu Jeune Premier bit ce za djecu puno ugodnije, a drustvo ce im praviti tigar u balerinskoj suknjici . Dizajn koji je rukom osmisljen vec na prvi pogled nosi znakove originalnosti koje necete naci nigdje drugdje.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 134 cm
  • težina 0,9 kg
  • volumen 16,5 litara
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • dva velika pretinca
  • jedan prednji džep
  • ručno oslikani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije30*38*15 cm
Težina0,9 kg
Volumen L16,5 L
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110-134 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.