Školska aktovka Schoolbag Paris Large Unicorn Jack Piers ergonomski luksuzno izdanje od 6 godina 32*15*38 cm

Opis proizvoda

Očarajući jednorog upravo je sletio na školsku aktovku Jack Piers! Upoznajte aktovku Jack Piers, koja će postati novom školskom torbom vašeg djeteta i pratiti ga u školu svaki dan. Školska aktovka Schoolbag Paris Large Unicorn Jack Piers je inspirirana klasičnim kožnim torbama iz starih vremena, ali dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novu školsku aktovku Schoolbag Paris Large Unicorn iz radionice belgijskog brenda Jack Piers. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu aktovku i djeca će se veseliti odlasku u školu kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Školska aktovka je namijenjena prvenstveno za djecu prvih razreda, dakle za školarce od 6 godina. Prazna aktovka teži samo 1 030 g i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđa s mekanim ojačanjem i podstavljene naramenice, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

Naravno, mogućnost podešavanja naramenica je također prisutna, tako da se prilagode vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag. Dokaz da su kreatori torbe zaista mislili na sve su i skriveni zatvarači. Nisu samo stilski, već i praktični. Dovoljan je jedan pritisak i aktovka se otvara. Za otvaranje i zatvaranje aktovke djeca neće trebati snagu učitelja ili roditelja, to će moći sami.

Materijali

Prvi školski dan će biti obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Aktovka Jack Piers je izrađena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Aktovka je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana i spasit će udžbenike čak i u slučaju da vaš školarac zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Zlatna aktovka Jack Piers ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Djeca i roditelji će biti oduševljeni volumenom od 18,2 litara, tako da će u aktovku stati potpuno sve što prvačić treba tijekom nastave. Nakon otvaranja, školarci će pronaći 5 velikih unutarnjih pretinaca, u koje bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Torbi ne nedostaje ni praktični prednji džep za sitnice.

Dizajn

Kreatori torbe Jack Piers su zaista obratili pažnju na dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu na leđa objesiti torbu koju svi divljaju. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe, koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s igračkim dizajnom u svijet gdje mašta ne poznaje granice. Spremanje bilježnica i udžbenika u prekrasnu aktovku Jack Piers bit će za djecu puno ugodnije, a društvo će im praviti veseli belgijski dizajn. Taj je dizajn osmišljen rukom i već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete pronaći.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • težina 1 030 g
  • volumen 18,2 litara
  • dimenzije 32*15*38 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • 5 velikih unutarnjih pregrada
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije32*15*38 cm
Težina1 030 g
Volumen L18,2 l
Bojazlatna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.