Školska torba Limited Classic Midi Cherry Piñata Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 30*38 cm

Opis proizvoda

Što skriva prava meksička piñata? To će saznati samo vaša djeca! Upoznajte školsku torbu Jeune Premier, koja će postati nova školska torba vašeg mališana i svakodnevno ga pratiti u školu. Očaravajuća školska torba Limited Classic Midi Cherry Piñata Jeune Premier inspirirana je klasičnim kožnim torbama iz starih vremena, ali je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica odmah će se zaljubiti u novu školsku torbu Limited Classic Midi Cherry Piñata iz radionice luksuzne belgijske marke Jeune Premier. Dovoljno je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku torbu i djeca će se u školu veseliti kao nikada prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, dakle za školarce od 6 godina visine 110 - 134 cm. Prazna torba teži samo 0,9 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu suvišnom težinom. Roditelji će prilikom kupnje zasigurno cijeniti anatomsku leđa s mekim oblogama i podstavljene naramenice, koje su tako udobne da djeca torbu na ramenima neće ni osjetiti.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje se prilagođavaju vašem školarcu, tako da torba puna bilježnica neće vući unatrag. To što su dizajneri torbe Jeune Premier stvarno mislili na sve, dokazuju i elegantne brave obrađene do najsitnijih detalja. One su ne samo stylish, već i praktične. Dovoljno je samo pritisnuti i torba će se otvoriti. Za otvaranje i zatvaranje torbe djeca neće trebati snagu učitelja ili roditelja, sami će to moći učiniti.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni nova školska torba. Torba Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog materijala, tako da se vrlo lako čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina obrađena je tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući vrhunskim materijalima i obradi vodootporna iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, i ova torba je 100% veganska.

Unutrašnjost

Plavo-zlatna torba Jeune Premier s motivom piñate ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti velikodušni volumen od 16,5 litara, tako da će u torbu stati sve što prvačić treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe podijeljena je na dva velika odjeljka, u koja će bez problema stati svi udžbenici i bilježnice, a ostati će mjesta i za pernicu i, naravno, užinu. Torbi ne nedostaje ni praktično prednje džep za sitnice i bočni džep za bocu vode ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier zaista puno pazili. I sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo onda kada djeca mogu na leđa staviti torbu koju svi obožavaju. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s ludom piñatom u svijet mašte i kreativnosti. Spremati svake večeri bilješke i udžbenike u prekrasnu aktovku Jeune Premier bit će djeci mnogo ugodnije, a društvo će im praviti meksička piñata. Dizajn osmišljen rukom već na prvi pogled nosi znakove originalnosti koju drugdje tako lako nećete pronaći.

Karakteristike

  • školska aktovka za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • težina 0,9 kg
  • zapremina 16,5 litara
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodoodporni materijal otporan na prljavštinu
  • dva velika odjeljka
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • osmišljen u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije30*38*15 cm
Težina0,9 kg
Volumen L16,5 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110-134 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.