Školska torba ruksak Backpack Amsterdam Medium Flamingo Jack Piers ergonomsko luksuzno izvedba od 6 godina 36*13*29 cm

Opis proizvoda

U novoj školskoj godini vašem će djetetu navijati plamenac! Oštrite pozornost jer će školska torba Jack Piers postati novom školskom torbom vašeg djeteta i pratit će ga svaki dan u školu. Ružičasta školska torba Backpack Amsterdam Medium Flamingo Jack Piers ima retro štih, ali je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš će prvačić ili prvačica odmah zavoljeti novu torbu Backpack Amsterdam Medium Flamingo iz radionice belgijskog brenda Jack Piers. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se veseliti odlasku u školu više nego ikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Školska torba je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina. Prazna torba teži samo 550 grama i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag. Dokaz da su tvorci torbe mislili na sve su i pažljivo osmišljeni detalji. Glavni pretinac torbe se zatvara na zatvarač, tako da djeca neće morati tijekom svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavi.

Materijali

Prvi školski dan će biti obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Jack Piers je izrađena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana i spasit će udžbenike čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Školska torba Jack Piers ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti nevjerojatan volumen od 13,5 litara, tako da će u torbu stati apsolutno sve što prvačić treba tijekom nastave, ali djeca će je istovremeno koristiti i za izlete. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac, u koji bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, ručak. Torbi ne nedostaje ni praktični prednji džep za sitnice i bočni džep za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Tvorci torbe Jack Piers su se zaista potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu na leđa objesiti torbu koju svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s veselim dizajnom u novu školsku godinu. Spremati svake večeri bilježnice i udžbenike u prekrasnu torbu Jack Piers bit će za djecu puno ugodnije, a društvo će im praviti veseli belgijski dizajn s plamenacima. Taj je dizajn ručno izrađen i već na prvi pogled nosi znakove originalnosti koje nećete lako naći drugdje.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • težina 550 g
  • volumen 13,5 litara
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan veliki pretinac
  • jedan prednji džep i bočni džepovi
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije36*13*29 cm
Težina550 g
Volumen L13,5 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.