Školska torba ruksak Backpack Berlin Aloha Jack Piers ergonomično luksuzno izvedba od 6 godina 36*13*29 cm

Opis proizvoda

Otkrijte novu razinu zabave i funkcionalnosti s ergonomskim ruksakom Backpack Berlin od Jack Piers! Skolski ruksak Backpack Berlin Aloha iz radionice belgijskog brenda Jack Piers spaja udobnost i zabavan gradski stil inspiriran dinamicnim Berlinom. Skolska torba dizajnirana za male gradanske avanturiste je kombinacija ergonomskog dizajna, zivahnih boja i zabavnog printa koji ce se vase dijete oduseviti. Jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu i djeca ce se radovati skoli kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Skolska torba je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, dakle za skolarce od 6 godina. Prazan ruksak tezi samo 800 grama i ne opterecuje djetetovu kicmu nepotrebnom tezinom. Roditelji ce sigurno cijeniti anatomski oblikovanu ledjnu podlogu s mekim ojacanjem i podstavljenim ramenim remenima koji su toliko udobni da djeca nece ni osjetiti torbu na ramenima.

Naravno, mogucnost podesavanja remena je takodjer dostupna, tako da se prilagode vasem skolarcu i torba puna biljeznica nece vuci ga unatrag. Zahvaljujuci ergonomskoj ledjnoj podlozi, nošenje torbe ce biti bezbolno i udobno i tijekom dugih izleta, za koje je ruksak Backpack New York kao stvoren.

Materijali

Prvi skolski dan ce biti obilježen novim kolegama i uciteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova skolska torba. Ruksak Jack Piers je izrađen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo lako cisti. Lagan, ali otporni materijal je obraden na nacin da cak ne hvata ni prljavstinu. Torba je zahvaljujuci prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana, te ce spasiti udzbenike i u slucaju da vas skolarac zaboravi kisobran.

Unutrašnjost

Skolska torba Jack Piers ne izgleda samo lijepo izvana, vec i iznutra. Nakon otvaranja, djeca ce otkriti nevjerojatan volumen od 13,5 litara, tako da ce u torbu stati sve sto prvacic tijekom nastave treba, ali djeca ce je isto tako koristiti i za izlete. Prostranost torbe potvrduje jedan prostrani pretinac s originalnim otvaranjem, u koji bez problema stanu sve biljeznice i biljeznice, a jos uvijek ima mjesta za pernicu i, naravno, uzinu. Torbi ne nedostaje ni prakticni prednji džep za sitnice, bočni džep za bocu s vodom ili kisobran i tajanstveni zadnji džep s patentnim zatvaračem, u koji djeca mogu sakriti najvrijednije stvari.

Dizajn

Kreatori torbe Jack Piers su se zaista potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide s radošcu upravo kada djeca mogu na leđa objesiti torbu koju svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima gotovo svaki ucenik i krenite zajedno s zabavnim dizajnom u svijet gdje mašta nema granica. Spremanje bilježnica i udžbenika u prekrasnu torbu Jack Piers bit će za djecu puno ugodnije, a društvo će im praviti veseli dizajn, koji će uljepšati svaki skolski dan. Dizajn koji je na prvi pogled osmišljen rukom nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete naći.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • težina 800 grama
  • volumen 13,5 litara
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski leđni panel
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan pretinac
  • jedan prednji džep i bočni džepovi
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije36*13*29 cm
Težina800 g
Volumen L13,5 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.