Školska torba ruksak Backpack Berlin Dog Jack Piers ergonomično luksuzno izvedba od 6 godina 36*13*29 cm

Opis proizvoda

Otkrijte novu razinu zabave i funkcionalnosti s ergonomskim ruksakom Backpack Berlin od Jack Piersa! Skolski ruksak Backpack Berlin Dog iz radionice belgijskog brenda Jack Piers spaja udobnost i zabavan gradski stil inspiriran dinamicnim Berlinom. Skolska torba dizajnirana za male gradke avanturiste je kombinacija ergonomskog dizajna, zivahnih boja i zabavnog printa koji ce se vase dijete zaljubiti. Jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu i djeca ce se veseliti skoli kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Ruzicasta skolska torba je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno skolarcima od 6 godina. Prazan ruksak tezak je samo 800 grama i ne opterecuje djetetovu kicmu nepotrebnom tezinom. Roditelji ce sigurno cijeniti anatomski oblikovanu ledjnu podlogu s mekanim ojacanjem i podstavljenim ramenim remenima koji su tako udobni da djeca nece ni osjetiti torbu na ramenima.

Naravno, mogucnost podesavanja remena je takodjer dostupna, tako da ce se prilagoditi vasem skolarcu i torba puna biljeznica ga nece vuci unazad. Zahvaljujuci ergonomskoj ledjnoj plohi, nosenje torbe ce biti bezbolno i udobno cak i za vrijeme dugih izleta, za koje je ruksak Backpack New York kao stvoren.

Materijali

Prvi skolski dan bit ce obiljezen novim skolskim kolegama i uciteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova skolska torba. Jack Piers ruksak je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, sto ga cini vrlo jednostavnim za ciscenje. Lagana, ali otporna tkanina je obradena na nacin da cak ni ne skuplja prljavstinu. Torba je zahvaljujuci prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana, i spasit ce udzbenike cak i ako vas skolarac zaboravi kisobran.

Unutrasnjost

Skolska torba Jack Piers ne izgleda lijepo samo izvana, vec i iznutra. Nakon otvaranja, djeca ce otkriti nevjerojatan volumen od 13,5 litara, tako da ce u torbu stati apsolutno sve sto prvak treba tokom nastave, ali djeca ce je takodjer koristiti i za izlete. Prostranost ruksaka dokazuje jedan prostrani pretinac s originalnim otvaranjem, u koji ce bez problema stati sve biljeznice i biljeznice, a ostaje i prostor za pernicu i, naravno, rucak. Torbi ne nedostaje ni prakticni prednji dzep za sitnice, bočni džep za bocu vode ili kišobran i tajanstveni zadnji džep s patentnim zatvaračem, u koji će djeca sakriti najvrijednije stvari.

Dizajn

Kreatori torbe Jack Piers su se zaista potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide s veseljem upravo kada djeca mogu na leđa objesiti torbu koju svi divljaju. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima gotovo svaki ucenik i krenite zajedno s zabavnim dizajnom u svijet gdje mašta ne poznaje granice. Svakog vecera spremiti biljeznice i udzbenike u prekrasnu torbu Jack Piers bit ce za djecu mnogo ugodnije, a društvo će im praviti veseli dizajn s psićem, koji će uljepsati svaki skolski dan. Dizajn koji je na prvi pogled dizajniran rukom nosi znakove originalnosti koje drugdje tako lako nećete naći.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • težina 800 grama
  • volumen 13,5 litara
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski leđni panel
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan pretinac
  • jedan prednji džep i bočni džepovi
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije36*13*29 cm
Težina800 g
Volumen L13,5 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.