Školska torba ruksak Backpack Berlin Flamingo Jack Piers ergonomski luksuzno izdanje od 6 godina 36*13*29 cm

Opis proizvoda

Otkrijte novu razinu zabave i funkcionalnosti s ergonomskim ruksakom Backpack Berlin od Jack Piersa! Skolski ruksak Backpack Berlin Flamingo iz radionice belgijskog brenda Jack Piers spaja udobnost i veseli gradski stil inspiriran dinamicnim Berlinom. Skolska torba dizajnirana za male gradanske avanturiste je kombinacija ergonomskog dizajna, zivih boja i veselog printa koji ce vase dete zavoljeti. Jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu i deca ce se radovati skoli kao nikad pre.

Zdravlje i sigurnost

Ružičasti skolski ruksak je namenjen pre svega deci prvih razreda, dakle za skolarce od 6 godina. Prazan ruksak teži samo 800 grama i ne opterećuje dečiju kičmu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno ceniti anatomski oblikovanu leđnu stranu sa mekanim ojačanjem i podstavljenim ramenim kaiševima koji su tako udobni da deca neće ni osetiti torbu na ramenima.

Naravno, mogućnost podešavanja kaiševa je tu, tako da se prilagode vašem skolarcu i torba puna svezaka ga neće vući unazad. Zahvaljujući ergonomskoj leđnoj ploči, nošenje torbe će biti bezbolno i udobno čak i tokom dugih izleta, za koje je ruksak Backpack New York kao stvoren.

Materijali

Prvi skolski dan će biti u znaku novih školskih drugova i nastavnika, ali ne sme da nedostaje ni potpuno nova skolska torba. Jack Piers ruksak je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se veoma lako čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ne hvata ni prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i spolja, i spasit će udžbenike čak i u slučaju da vaše dete zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Skolski ruksak Jack Piers ne izgleda lepo samo spolja, već i iznutra. Nakon otvaranja, deca će otkriti neverovatan zapreminu od 13,5 litara, tako da će u torbu stati apsolutno sve što prvaka treba tokom nastave, ali deca će je koristiti i za izlete. Prostranost ruksaka potvrđuje jedno prostrano odeljene sa originalnim otvaranjem, u koje se bez problema mogu smestiti svi svezaci i sveske, a još će ostati mesta za pernicu i, naravno, užinu. Torba ima i praktičan prednji džep za sitnice, bočni džep za flašu sa vodom ili kišobran i tajanstveni zadnji džep sa rajsferšlusom, u koji će deca sakriti najvrednije stvari.

Dizajn

Tvorce torbe Jack Piers su se zaista potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo kada deca mogu da okače na leđa torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima skoro svaki đak i krenite zajedno sa veselim dizajnom u svet gde mašta ne poznaje granice. Spremati svake večeri sveske i udžbenike u prelepu torbu Jack Piers će biti za decu mnogo prijatnije, a društvo će im praviti veseli dizajn sa plamenkom, koji će ulepšati svaki skolski dan. Dizajn koji je osmišljen rukom nosi znakove originalnosti, koje ćete teško naći negde drugde.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • težina 800 grama
  • volumen 13,5 litara
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski leđni panel
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan pretinac
  • jedan prednji džep i bočni džepovi
  • ručno nacrtan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije36*13*29 cm
Težina800 g
Volumen L13,5 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.