Školska torba ruksak Backpack Berlin Jednorog Jack Piers ergonomično luksuzno izvedba od 6 godina 36*13*29 cm

Opis proizvoda

Otkrijte novu razinu zabave i funkcionalnosti s ergonomskim ruksakom Backpack Berlin od Jack Piersa! Školski ruksak Backpack Berlin Unicorn iz radionice belgijskog brenda Jack Piers spaja udobnost i igrački gradski stil inspiriran dinamičnim Berlinom. Školska torba dizajnirana za male gradske avanturiste kombinacija je ergonomskog dizajna, živih boja i igračkog printa, a vaša će djeca zavoljeti. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vremenski neograničeni ruksak i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Zlatni školski ruksak namijenjen je prvenstveno djeci prvih razreda, dakle za školarce od 6 godina. Prazan ruksak teži samo 800 grama i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su toliko udobne da djeca neće ni osjetiti ruksak na ramenima.

Naravno, mogućnost podešavanja remena je također dostupna, tako da se prilagode vašem školarcu i pun ruksak neće vući prema natrag. Zahvaljujući ergonomskom leđnom panelu, nošenje ruksaka će biti bezbolno i udobno čak i tijekom dugih izleta, za koje je ruksak Backpack New York savršen.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno novi školski ruksak. Ruksak Jack Piers izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, što ga čini vrlo jednostavnim za čišćenje. Lagana, ali otporna tkanina obrađena je tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Ruksak je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropusan iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Školski ruksak Jack Piers ne izgleda samo lijepo izvana, već i iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti nevjerojatan volumen od 13,5 litara, tako da će se u ruksak moći smjestiti sve što prvačić treba tijekom nastave, ali djeca će ga također koristiti i za izlete. Prostranost ruksaka potvrđuje jedna glavna prostrana odjeljka s originalnim otvaranjem, u koju će bez problema stati svi udžbenici i bilježnice, a još će biti mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Ruksak također ima manji odjeljak s patentnim zatvaračem, praktični prednji džep za sitnice, bočni džep za bocu vode ili kišobran i tajni stražnji džep s patentnim zatvaračem, u kojem će djeca sakriti najvrijednije stvari.

Dizajn

Tvorce ruksaka Jack Piers su zaista pazili na dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu na ramena objesiti ruksak koji svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske ruksake, koje ima gotovo svaki učenik, i krenite zajedno s igračkim dizajnom u svijet gdje mašta ne poznaje granice. Spremanje bilježnica i udžbenika u prekrasni ruksak Jack Piers bit će za djecu mnogo ugodnije, a društvo će im praviti veseli dizajn, koji će uljepšati svaki školski dan. Dizajn koji je dizajniran rukom već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako pronaći nigdje drugdje.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • težina 800 grama
  • volumen 13,5 litara
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski leđni panel
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan glavni pretinac
  • jedan manji pretinac sa zatvaračem
  • jedan prednji džep i bočni džepovi
  • ručno crtan originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije36*13*29 cm
Težina800 g
Volumen L13,5 l
Bojazlatna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.