Školska torba ruksak Backpack Berlin Race Jack Piers ergonomski luksuzno izvedba od 6 godina 36*13*29 cm

Opis proizvoda

Otkrijte novu razinu zabave i funkcionalnosti s ergonomskim ruksakom Backpack Berlin od Jack Piersa! Skolski ruksak Backpack Berlin Race iz radionice belgijskog brenda Jack Piers spaja udobnost i zabavan gradski stil inspiriran dinamicnim Berlinom. Skolska torba dizajnirana za male gradske avanturiste kombinuje ergonomski dizajn, zivahne boje i zabavni uzorak, te ce je vase dijete zavoljeti. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu i djeca ce se radovati skoli kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Skolska torba je namijenjena prvenstveno za djecu prvih razreda, dakle za skolarce od 6 godina. Prazan ruksak tezi samo 800 grama i ne opterecuje djetetovu kicmu nepotrebnom tezinom. Roditelji ce sigurno cijeniti anatomski oblikovanu ledjnu podlogu s mekanim ojacanjem i podstavljenim ramenim remenima koji su tako udobni da djeca nece ni osjetiti torbu na ramenima.

Naravno, postoji i mogucnost podesavanja remena koji ce se prilagoditi vasem skolarcu i torba puna biljeznica ga nece vući unazad. Zahvaljujuci ergonomskoj ledjnoj podlozi, nošenje torbe ce biti bezbolno i udobno čak i tijekom dugih izleta, za koje je ruksak Backpack New York kao stvoren.

Materijali

Prvi skolski dan ce biti u znaku novih kolega i ucitelja, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova skolska torba. Torba Jack Piers je izrađena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno cisti. Lagana, ali otporna tkanina je obradena tako da cak ni ne hvata prljavstinu. Torba je zahvaljujuci prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, te ce spasiti udzbenike i u slucaju da vas skolarac zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Skolska torba Jack Piers ne izgleda lijepo samo izvana, vec i iznutra. Nakon otvaranja, djeca ce otkriti nevjerojatan volumen od 13,5 litara, pa ce se u torbu stisnuti apsolutno sve što prvacic tijekom nastave treba, ali djeca ce je isto tako koristiti i za izlete. Prostranost ruksaka potvrduje jedan prostrani pretinac s originalnim otvaranjem, u koji ce se bez problema smjestiti sve biljeznice i biljeznice, a ostaje mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Torbi ne nedostaje ni prakticni prednji džep za sitnice, bočni džep za bocu vode ili kišobran i tajanstveni zadnji džep na patentni zatvarač, u koji ce djeca sakriti najvrijednije stvari.

Dizajn

Tvorce torbe Jack Piers su se zaista potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide s radošcu upravo kada djeca mogu na leda objesiti torbu koju svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima gotovo svaki ucenik i krenite zajedno s zabavnim dizajnom u svijet gdje mašta ne poznaje granice. Spremati svaku vecer biljeznice i udzbenike u prekrasnu torbu Jack Piers bit ce djeci puno ugodnije, a društvo ce im praviti veseli dizajn koji ce uljepsati svaki skolski dan. Dizajn koji je osmisljen rukom nosi znakove originalnosti koje nigdje drugdje tako lako necete naci.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • težina 800 grama
  • volumen 13,5 litara
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski leđni panel
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan pretinac
  • jedan prednji džep i bočni džepovi
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije36*13*29 cm
Težina800 g
Volumen L13,5 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.