Školska torba ruksak Backpack James Boxing Tiger Grey Mélange Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Najstiliziraniji školski godina bit će obilježena novom kolekcijom Jeune Premier. Obratite pažnju jer školska torba Jeune Premier postat će nova školska torba vašeg djeteta i pratit će ga u školu svaki dan. Jedinstvena školska torba Backpack James Boxing Tiger Grey Mélange Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaše će se prvačić ili prvačica odmah zaljubiti u novu torbu Backpack James Boxing Tiger Grey Mélange iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Školska torba s motivom tigra-boksača namijenjena je prvenstveno djeci prvog razreda osnovne škole. Torba je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodna za djecu od 8 godina visine 122 - 158 cm. Prazna torba teži samo 0,8 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđa s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag. Dokaz da su tvorci torbe mislili na sve su i pažljivo osmišljeni detalji. Pretinci torbe zatvaraju se na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavljuje tijekom svakog odmora.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući teflonskoj površinskoj obradi nepropusna iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba James je 100% veganska.

Unutrašnjost

Siva školska torba Jeune Premier ne izgleda samo lijepo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će pronaći veliki volumen od 22,7 litara, tako da će u torbu stati apsolutno sve što prvačić treba tijekom nastave, ali djeca će je također koristiti i za izlete. Torba je podijeljena na dva velika pretinca s harmonika sustavom organizacije, što će djeci omogućiti da odvoje pojedinačne školske potrepštine. U prostranu torbu bez problema stane sve udžbenike i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Veći od dva pretinca je praktično podijeljen, tako da će školske potrepštine biti čvrsto smještene i organizirane u torbi, što će spriječiti kaos u torbi.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa zadovoljstvom upravo kada deca mogu da okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima skoro svaki ucenik i krenite sa zabavnim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Spremanje svesaka i udžbenika u prelepu torbu Jeune Premier bice mnogo prijatnije za decu. Dizajn koji je osmišljen rukom na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugde lako necete naci.

Osobine

  • skolska torba za decu od 8 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • tezina 0,8 kg
  • volumen 22,7 litara
  • dimenzije 42*30*24 cm
  • podesive kaisice za ramena
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavstinu
  • 2 velike pregrade
  • rucno nacrtan originalni dizajn
  • osmisljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 8 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*24 cm
Težina0,8 kg
Volumen L22,7 l
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.