Školska torba ruksak Backpack James FC Tiger Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Nogometni klub FC Tiger prima nove članove! Povećajte pažnju, jer će školska torba Jeune Premier postati novom školskom torbom vašeg djeteta i pratiti ga u školu svaki dan. Jedinstvena školska torba Backpack James FC Tiger Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaše će dijete odmah zavoljeti novu torbu Backpack James FC Tiger iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se veseliti odlasku u školu više nego ikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Školska torba je namijenjena prvenstveno za djecu prvog razreda osnovne škole. Zbog svoje prvoklasne izrade, torba je pogodna za djecu od 8 godina visine 122 - 158 cm. Prazna torba teži samo 0,8 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovani leđni dio s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjećati torbu na ramenima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući unatrag. Dokaz da su tvorci torbe mislili na sve su i pažljivo osmišljeni detalji. Pretinci torbe se zatvaraju na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati tijekom svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavljuje.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagani, ali otporni materijal je obrađen na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući teflonskoj površinskoj obradi i spasit će udžbenike čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba James je 100% veganska.

Unutrašnjost

Plava školska torba Jeune Premier ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti veliki prostor od 22,7 litara, tako da će u torbu stati sve što prvašić treba tijekom nastave, ali djeca će je također moći koristiti i za izlete. Torba je podijeljena na dva velika pretinca s harmonika sustavom organizacije, što će djeci omogućiti da razdvoje pojedinačne školske pribore. U prostranu torbu bez problema će stati svi udžbenici i bilježnice, a još će biti mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Veći od dva pretinca je praktično podijeljen, tako da će školske potrepštine biti čvrsto smještene i organizirane u torbi, što će spriječiti nered.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa radoscu upravo onda kada deca mogu na ledja staviti torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i pripremite se zajedno sa tigrom za fudbalsku utakmicu veka. Cuvanje svake veceri svesaka i udzbenika u prelepoj torbi Jeune Premier bice za decu mnogo prijatnije. Dizajn koji je rukom osmisljen vec na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugde tako lako necete naci.

Osobine

  • skolska torba za decu od 8 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • tezina 0,8 kg
  • volumen 22,7 litara
  • dimenzije 42*30*24 cm
  • podesive kaisne trake
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavstinu
  • 2 velike pregrade
  • rucno osmisljen originalni dizajn
  • osmisljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 8 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*24 cm
Težina0,8 kg
Volumen L22,7 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.